Маша оскуба Серена заради Гришо

Да гледа себе си, разведе женен мъж, избухна рускинята

Маша оскуба Серена заради Гришо | StandartNews.com

София. Нашият Григор Димитров предизвика втора серия любезности между настоящото му гадже Мария Шарапова и може би бившето Серена Уилямс. Хубавата Маша не издържа и отвърна на грубия удар, който й нанесе американската икона в тениса преди дни. Рускинята е разочарована от коментарите на голямата й съперница на корта по адрес на връзката й с българския красавец, по когото, по всичко личи, въздишат не едно и две момичета. Серина определи Григор за "човек без сърце", а Мария - за "досадница, която никога няма да бъде канена на готините партита".

"Уилямс да запази своето мнение за себе си. Знам, че всеки се опитва да създаде съперничество между нас тук и там. Но мисля, че тя трябва да говори по-скоро за нейните постижения, отколкото за всичко останало. Вместо да говори за личния ми живот, да погледне нейния - приятелят й е бил женен, развел се е и има деца", атакува Маша на пресконференция преди "Уимбълдън", която няма победа над американката от 2004 г. Става въпрос за бившия треньор на Григор Патрик Маратоглу, който изживява любовен романс с Уилямс.

Според някои медии, които следят тениса отблизо, причината за очевидно злобните думи на Серена е фактът, че Димитров я е отрязал, преди да започне връзката си с Маша. Многозначителната забележка пък на Шарапова е не само отмъщение, но и потвърждение за силно обтегнатите отношения между двете. По-рано в социалната мрежа руският секссимвол направи коментар по повод имитациите, които Ноле и Гришо й спретнаха на турнира The Boodles. "Вижте ги тия клоуни", написа с чувство за хумор световната номер 3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай