Мъри и Херо екип в "Ботев"

Бургазлията вече търси нови за "канарите"

Мъри и Херо екип в "Ботев" | StandartNews.com

Треньорът на "Черноморец" Димитър Димитров с половин уста призна, че след края на сезона поема към "Левски" или "Ботев".

"И да съм имал разговори за бъдещето ми след края на сезона, нали знаете, че не е коректно от моя страна да кажа каквото и да било", изстреля бургазлията пред "Блиц". Това е сериозен пробив в позицията му, която досега бе категорично да отрича, че си тръгва от стадион "Лазур". Нещо повече - "Стандарт" научи, че Херо вече се е срещал със собственика на "канарчетата" Цветан Василев. Босът иска бургазлията да поеме функциите на спортно-технически директор в "жълто-черния" лагер.

От своя страна Димитров е пожелал Мъри Стоилов да остане наставник на "Ботев" и да работи в тандем със своя приятел. На въпрос какво е желанието на Херо - да бъде треньор или директор, той отговори: "Няма значение, да не е толкова трудно да бъдеш спортен директор".

Под тепетата вече усилено се говори, че Димитър Димитров не само е приел да работи за "Ботев", но вече е активизирал своите хора да търсят попълнения за тима в Африка и Южна Америка. Херо е твърдо решен да се спаси от бъркотията в "Черноморец". Вариант за това е и "Левски". Гонзо също ухажва треньора. Именно Димитров е сред първите в листата със специалисти, която бъдещият шеф на "Герена" иска да застанат начело на "сините". Друг от фаворитите е Мъри Стоилов, който обаче няма желание да се връща в "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай