"Локо" (Пловдив) разгроми "Пирин"

"Локо" (Пловдив) разгроми "Пирин" | StandartNews.com

"Локомотив" (Пловдив) победи като домакин "Пирин" (Благоевград) с 4:2. Двубоят бе от 27-ия кръг на българската „А" група.

Мартин Камбуров вкара първия гол в 17-ата минута. В 27-ата обаче Мартин Тошев изравни.

В последната минута на първата част Камбуров отново имаше попадение- този път от дузпа.

"Локомотив" поведе с 3:1 след гол на Дани Кики в 52-ата минута. Шест минути по-късно Камбуров реализира своя хеттрик, разписвайки се за 4:1.

Тошев оформи крайното 4:2 за домакините в 83-ата минута.

След победата "Локомотив" (Пловдив) има 28 точки в актива си, на равно с "Ботев" (Пловдив) и "Черно море", които са на шесто и седмо място. "Пирин" остава на осмата позиция с актив от 17 точки.

Камбуров: Не сме по-лоши от младите

„Мисля, че се получи добър спектакъл. Мисля, че стана хубав мач, с шест гола. Надявам се да се е харесал на зрителите. В началото бе трудно. Пирин имаше инициативата в първия четвърт час. След гола ми се поуспокоихме и започнахме да диктуваме мача. Отбелязахме доста голове, което е учудващо за нашия състав. Мисля, че бе въпрос на време да дойде такъв двубой. Беше ни трудно да се сработим, но времето ни даде възможност да постигнем по-добър синхрон в отделните звена", каза Мартин Камбуров след мача. 

„Играя за самата игра и за удоволствието. На 35 години съм, но мисля, че няма друг българин - нападател, който да има толкова голове. Не сме по-лоши от младите", добави той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай