Лъвче и цветя за Сани Жекова

Лъвче и цветя за Сани Жекова | StandartNews.com

София. Олимпийската ни гордост Александра Жекова се прибра рано тази сутрин с полет от Истанбул. На летището в София я чакаха тълпа от журналисти и фенове. При появата на сноубордистката всички избухнаха в аплодисменти. Моментално фенове започнаха да я затрупват от букети. Наложи се вицепрезидентът на федерацията по ски Георги Бобев да и помага. Сани получи и лъвче от Първа инвестиционна банка.

 

"Много топло посрещане, много съм щастлива, че имам такава подкрепа. Доволна съм от себе си и представянето си. Няма място за спортна злоба. В крайна сметка всички на Игрите сме вложили много труд и не мога да виня някой, че се бори за победата. Радостното е, че успяхме да се наредим сред най-добрите страни - това е лична победа за мен", коментира Сани.

 

"След всички емоции сега ми предстои кратка почивка. После лагер в Банско. Ще участвам в два старта за световната купа в Италия и Швейцария. Надявам се да имам подкрепата на държавата, за да мога да се развивам и да има възможност за децата да тръгнат по моите стъпки. В края на сезона ще направим анализ, за да видим какъв е пътят, по който трябва да вървим", каза още Жекова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай