Камерън поздрави Уелс и разпали онлайн война

Камерън поздрави Уелс и разпали онлайн война | StandartNews.com

Уелс натри носовете на всички критици и успя да се класира за 1/2 финала на Евро 2016. "Драконите" победиха Белгия с 3:1 и за пръв път в своята история стигнаха до тази фаза на турнира. А за място на финала ще спорят с Португалия. Въпреки, че "червените дяволи" поведоха с гол на Раджа Наинголан, Рамзи и компания успяха да обърнат с майсторски голове.

След победата, премиерът на Великобритания Дейвид Камерън поздрави "драконите" чрез своя "Туитър" акаунт. "Невероятно изпълнение, невероятен резултат. Страст и гордост, показание от футболисти и фенове са невероятни за гледане", написа Камерън в социалната мрежа, което предизвика гневната реакция на хората в Уелс.

"Дори не си и помисляте да се преструвате, че подкрепяте Уелс, след като вече 40 години не сте го направили", пише Дейв Джоунс.

"На Вас дори не ви пука за Уелс. Просто оставете ключовете на масата и напуснете", избухна друг уелсец.

"Почти всички атрибути, които липсваха във вашата кампания за оставане, липсват и във вярата в Обединеното кралство, Чао Дейв", изцепи пък трети.

Общо взето всички се обединяват около мнението, че Камерън е подходил арогантно и е опитал само политически да закрепи съюза. Дори за миг не се е интересувал от успеха на Уелс. И тяхното историческо класиране на 1/2 финал на международен форум.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай