Камата: Суарес има зъби за "Барса"

Камата: Суарес има зъби за "Барса" | StandartNews.com

"Бернабеу" трябва да аплодира Меси, категоричен е легендарният нападател

Луис Суарес има зъби и сърце за "Барселона", категоричен е Христо Стоичков в коментара си пред радио "COPE". Следващата седмица "каталунците" гостуват на "Сантяго Бернабеу", което може да е първият мач на уругваеца след 4-месечното наказание, което изтърпя за ухапването на Джорджо Киелини на световното.

"Ако зависеше от мен, бях заложил на Суарес в титулярния състав. Но също така е редно да запазим спокойствие, защото не е лесно. Мисля, че той ще се появи в игра", обяви Камата. "Барселона положи сериозни усилия, за да го привлече и аз съм много щастлив, че именно той получава "Златната обувка". Надявам се да се адаптира бързо към състава, а това, което се случи на Мондиала, е вече в историята. Очаквам Суарес да спечели толкова титли, колкото имам и аз", добави Стоичков. Той е сигурен, че звездите на "Барса" - Суарес, Лионел Меси и Неймар, имат място едновременно на терена. "Ще играят като Лаудруп-Стоичков-Ромарио. Не е трудно да ги пуснеш заедно. Луис Енрике има достатъчно голям избор. Суарес е много по-добър нападател, когато влиза отдясно или отляво. Не мисля, че ще има проблеми. Просто трябва да е спокоен и съсредоточен. Луис Енрике знае как да ги подреди", заяви Ицо.

Накрая българинът призова "Бернабеу" да аплодира Меси, ако нападателят счупи рекорда на Телмо Сара от 251 гола в Примера именно в "Ел Класико". "Бих искал Меси да вкара два на "Ейбар", а третият да бъде на "Бернабеу". Защо да не аплодират един мит?", завърши Стоичков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай