Камата: Бразилия е в комбина с ФИФА

Камата: Бразилия е в комбина с ФИФА | StandartNews.com

Сеп Блатер е злодей, ядосва се Стоичков

Христо Стоичков захапа домакините от Бразилия. Той обяви, че домакините играят комбина с ФИФА в интервю за телевизия "Глобо".

"Шестата ви титла е в ръката на Блатер. Вие зависите от него. Не е правилно президентът на ФИФА да се радва на гол за Бразилия. Това е много жалко, не може така. В първия мач бутнаха и дузпа за Бразилия. Знаем какви неща има във ФИФА и как стават. Бразилия няма нужда от това. Не й трябва помощ, за да стигне финал", отсече Ицо, който е в Бразилия като анализатор на мексиканската "Телевиса".

"През 1994 г. България направи най-доброто си представяне. Жалко е, че един окаян френски съдия - Жоел Киню, най-мразеният човек в моята страна, не ми даде да играя финал срещу Бразилия. Но това е част от ФИФА, могат да докарат който си искат отбор до световното. Италия и Бразилия не бяха играли финал от 24 години. Така че Жавеланж, Тейшера и Блатер, тези злодеи, действаха грубо - с изстрел!", продължи Стоичков.

Той обаче не пропусна да похвали Бразилия от 1994. "Отбор с големи звезди, да започнем от Ромарио. Зрелищен тим, роден да бъде шампион. И сега да бяха на терена, щяха да са фаворити", обяви Камата. "Ромарио е най-големият бразилски играч. За мен винаги е било - той и останалите. Няма съмнение. Уважавам и останалите бразилци, играли в "Барса", но Ромарио е над тях. Имах честта да играя заедно с него. Щастлив съм с такъв приятел. Но Ромарио за мен е повече от приятел, интимни сме", завърши Ицо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай