ФИФА призна за рамо към "селесао"

Жизел Бюндхен, Адриана Лима, Алесандра Амброзио и още хиляди известни и неизвестни бразилки полудяха по "селесао".

ФИФА призна за рамо към "селесао" | StandartNews.com

Шведът Йонас Ериксон не трябваше да зачита гола на Фред, призна си ФИФА. Бразилският нападател вкара от явна засада третото попадение за погрома 4:1 над Камерун. Графиката, която бе показана по време на срещата, обаче се оказа манипулирана. "Линията за засада бе поставена грешно", призна шефът на отдел "Информационни технологии" Никлас Ериксон. "Случват се такива неща. Трябва да се действа за секунди. Системата се контролира от хора, а те бъркат", опита да се измъкне той.

На бразилските национали обаче не им пукаше. Попадението им помогна да спрат устрема на Камерун, а и да се разминат с Холандия, след като после вкараха още едно. "Селесао" разтърси самолета, който трябваше да го прибере в Терсеполис, с концерт. Алвеш, Данте, Паулиньо и Вилем заформиха група и по време на полета не спряха да бичат самба. Бернард бе принуден да бяга от тях и да сложи слушалки, за да поспи. "Шоуто трябва да продължи", ревеше Данте. Луиш Фелипе Сколари се отблагодари на играчите за победата в 100-ия мач на Бразилия на световно първенство като им позволи да се видят с близките си. Домакините спазиха и традицията си след успех. В базата ги зарадваха с пица.

Героят Неймар пък получи подарък от "Найк". Американската фирма изготви за него специални обувки, с които да излезе срещу Чили. Те са позлатени, а на стелката е нарисуван флакон със спрей, който е свързан с детството му.

Вести

Будисти нарушиха медитация

за да подкрепят Бразилия. Лама Ринчен и останалите монаси от манастира в Сао Пауло се строиха пред телевизора. Те дори си похапнаха пуканки, докато викат за Неймар и компания. "Хубав мач, но и загубата не трябва да се приема като трагедия. Тя все пак те учи на нещо", коментира Ринчен.

Момиче засенчи Неймар

и компания в Туитър. То се появи на терена заедно с играчите в ролята на талисман. Детето, което стоеше между Давид Силва и Марсело, започна да пее химна по-силно от тях. "Помислете върху тази снимка! Тя показва духа на нашите хора, които обичат страната си, независимо от годините си", написа на страницата си в Туитър капитанът Тиаго Силва.

Арестуваха трима служители

в магазин на ФИФА в Манаус. Те бяха обвинени в кражба. Служителите обвиниха, че са били атакувани от фенове по време на мача между САЩ и Португалия. Оказа се обаче, че именно те са свили липсващата стока, която по-късно продават на по-ниски цени навън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай