Джошуа горд от обидите към Пулев

Въпреки всичко се получи хубав бой

Джошуа горд от обидите към Пулев | StandartNews.com

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се готви сериозно за предстоящия сблъсък срещу Тайсън Фюри, който бива чакан нетърпеливо от боксовите фенове.

Почти сигурно е, че първият мач между Фюри и Джошуа ще е извън Великобритания заради противоепидемичните мерки. Ако има евентуален реванш, той може да бъде приет от "Уембли" в Лондон.

Ей Джей разказа за сблъсъка си с българина и описа репликите, които те си размениха преди, по време и след мача. Искри постоянно прехвърчаха, като и двамата не отстъпва в словесните атаки.

"Виждаш ли какво му казах тук? Върни! Казах му "не прави това с мен, страхливец (pu*sy от англ. език)"., разказа Джошуа за епизод от битката си с Кобрата.

Заяви, че е бил готов за психологическите атаки на българина.

"Не знаех много за Пулев, затова гледах мача му с Владимир Кличко. Опитваше същата тактика, както на кантара, така и в мача. Опитваше се да доминира и на ринга. Има такъв елемент в него.

Не се знае много за него, тъй като не дава много интервюта и говори различен език в различна държава. Трябва да си направиш проучване. Беше хубаво и се получи добър бой", заяви англичанинът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай