Събота,

Повече общи празници

От: Администратор -
3162
Повече общи празници
A
A
A

Бих искал да поздравя читателите и разбира се цялата редакция на вестника от името на целия колектив на посолството (който между другото е най-активният ви читател) и лично от мое име с настъпващите празници.

От цялото си сърце желая на вас, скъпи приятели, по време на празниците и през 365-те дни на Новата 2014 година крепко здраве, енергия и бодрост, покой в душата, мир и благополучие в дома, успех и късмет във всичко.
"Стандарт" редовно с чувство за мярка, с голяма отговорност и истински професионализъм отразява най-важните събития в Русия, внасяйки по този начин своя принос в развитието на руско-българските отношения. Надявам се нашето сътрудничество да продължи и догодина, когато ще отбележим 135-ата годишнина от установяването на дипломатическите отношения между нашите страни.
Весела Коледа! Честита Нова година!

По-добро бъдеще за младите

Демостенис Стоидис, посланик на Гърция

Към многобройните и скъпи читатели на авторитетния в. "Стандарт" отправям най-топли пожелания за една успешна, щастлива и плодородна Нова година.
Пожелавам усилията на българския народ да доведат до успех за благото на цялото общество и по-специално на младите хора, които имат право на едно по-обещаващо и светло бъдеще.

Да държим високи стандарти

Микола Балтажи, посланик на Украйна

Искам от все сърце да пожелая на екипа и читателите на "Стандарт" - моята любима българска медия, весели празници, крепко здраве, кураж и късмет, а за сътрудничеството на вестника с посолството - спазване на високите европейски стандарти, нивото и качеството.

Като южняци да сме оптимисти

Г-жа Латифа Ахарбаш,
посланик на Мароко

Ще прекарам празниците със съпруга и децата ни между Хисаря и Пампорово. Искам да изпитам и топлината, и студа в България. Избрах Пампорово, защото това е най-южният ски курорт в Европа, а ние сме хора от Юга. Затова смятам, че със сигурност там ще се чувстваме много добре. Ние, южняците, сме оптимисти. Избрах Пампорово и защото харесвам името на курорта. Звучи ми като рефрен на истолиеанска песен. Сигурна съм, че минералната вода в Хисаря ще се хареса на цялото ми семейство. Българските води са добри за хората и им помагат да се чувстват добре. Минерални бани през зимата, това е истински подарък за нас! Пожелавам весели празници на читателите на "Стандарт"!


Всички новини от категория БГ футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички