Четвъртък,

Повече общи празници

От: Администратор -
Повече общи празници
A
A
A

Бих искал да поздравя читателите и разбира се цялата редакция на вестника от името на целия колектив на посолството (който между другото е най-активният ви читател) и лично от мое име с настъпващите празници.

От цялото си сърце желая на вас, скъпи приятели, по време на празниците и през 365-те дни на Новата 2014 година крепко здраве, енергия и бодрост, покой в душата, мир и благополучие в дома, успех и късмет във всичко.
"Стандарт" редовно с чувство за мярка, с голяма отговорност и истински професионализъм отразява най-важните събития в Русия, внасяйки по този начин своя принос в развитието на руско-българските отношения. Надявам се нашето сътрудничество да продължи и догодина, когато ще отбележим 135-ата годишнина от установяването на дипломатическите отношения между нашите страни.
Весела Коледа! Честита Нова година!

По-добро бъдеще за младите

Демостенис Стоидис, посланик на Гърция

Към многобройните и скъпи читатели на авторитетния в. "Стандарт" отправям най-топли пожелания за една успешна, щастлива и плодородна Нова година.
Пожелавам усилията на българския народ да доведат до успех за благото на цялото общество и по-специално на младите хора, които имат право на едно по-обещаващо и светло бъдеще.

Да държим високи стандарти

Микола Балтажи, посланик на Украйна

Искам от все сърце да пожелая на екипа и читателите на "Стандарт" - моята любима българска медия, весели празници, крепко здраве, кураж и късмет, а за сътрудничеството на вестника с посолството - спазване на високите европейски стандарти, нивото и качеството.

Като южняци да сме оптимисти

Г-жа Латифа Ахарбаш,
посланик на Мароко

Ще прекарам празниците със съпруга и децата ни между Хисаря и Пампорово. Искам да изпитам и топлината, и студа в България. Избрах Пампорово, защото това е най-южният ски курорт в Европа, а ние сме хора от Юга. Затова смятам, че със сигурност там ще се чувстваме много добре. Ние, южняците, сме оптимисти. Избрах Пампорово и защото харесвам името на курорта. Звучи ми като рефрен на истолиеанска песен. Сигурна съм, че минералната вода в Хисаря ще се хареса на цялото ми семейство. Българските води са добри за хората и им помагат да се чувстват добре. Минерални бани през зимата, това е истински подарък за нас! Пожелавам весели празници на читателите на "Стандарт"!

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички