Ислямистите мъстят в Европа за краха в Сирия

Ислямистите мъстят в Европа за краха в Сирия | StandartNews.com

Напоследък са появи модерно определение на внедрените между нас терористи - "спящи клетки". Лично аз не виждам нищо спящо в тези клетки, предвид, че ежедневно те ни доказват колко са будни. Белгийските спецслужби арестуваха организатора на парижките атентати през ноември миналата година Салах Абдеслам, но това явно само активира "спящите терористи".

Европейските служби за сигурност отдавна трябваше да разберат, че тези "клетки" винаги са били будни и нащрек, просто си играят ролите и спазват сценария.

С организацията на взривовете в брюкселското летище и метрото ислямистите изпратиха на световната общност няколко послания едновременно. Първото: "Не можете да ни победите и да ни ликвидирате. Ние сме навсякъде, на всяка спирка, във всеки подлез".

Сега в Белгия, наричана "бонбониерата на Европа", страхът е навсякъде. Всички се боят, че могат да бъдат убити във всеки един момент - в метрото, на улицата, на прекрасния исторически площад, на летището, на жп гарата, в кафенето, в театъра, на футболен мач."

Другото послание на ислямистите към Европа е: "Вие започнахте война между Изтока и Запада! Вие ни подпалихте чергата. И няма да ви позволим да излезете като победители. Ние ще ви победим, защото вие се страхувате от смъртта, а ние - не!".
Атентатите в сърцето на Европа са отмъщението на джихадистите за успехите на международните сили в борбата с Ислямска държава, постигнати през последните месеци в Сирия и Ирак. Въпреки видимите загуби на позиции това по никакъв начин не влияе върху привлекателността на идеята за световен джихад и глобалното ислямизиране на Европа. Боеспособността на действащите в ЕС групировки се засилва пропорционално на загубите им в Сирия и Ирак.

Те имат и силата, и средствата, и парите, и решимостта да продължат своята борба.

След като сирийската армия си върна Палмира напълно, е възможно да се очаква нов ответен удър по Европа.

Интересното е, че същите тези терористи, които ежедневно взривяват коли, училища и магазини в Сирия, европейците ги наричаха "борци за свобода"! Пет години й трябваше на европейската общност, за да проумее, че Свободната сирийска армия и "Джибхат Ан-Нусра" не са демократи с бради и черни ленти.

Губейки позиции в Сирия, много от тях прескочиха границите и дойдоха в Европа, често и като несретни бежанци. Всъщност ислямистите отдавна пуснаха пипала на Стария континент.

Много преди появата на Ислямска държава клонките на арабската пролет бяха вече посадени в Европа. Бежанците бяха също вписани в предварителния сценарий. Те са прекрасен параван и тайно оръжие.

За да развее Европа победния флаг, тя трябва да излекува болестта, а не симптомите. Вирусът на тероризма трябва да бъде ликвидиран там, откъдето е плъзнал. Сега е моментът ЕС и цялата световна общественост да се обединят и да ударят леговището на ислямистите. Няма нито имунитет, нито ваксина срещу вируса на тероризма, има само унищожение! "Джихад" в превод означава "свята война". Щом ислямистите с болните им мозъци са убедени, че тероризмът и убийството на невинни хора е свята война, тогава нека и Европа да им обяви "европейски джихад" - в името на християнството, на европейските ценности и на запазването на този свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай