Халифат на перверзиите

Халифат на перверзиите  | StandartNews.com

Филмът на ужасите, наречен Ислямска държава, няма край. Самопровъзгласилият се халифат пише собствена конституция с догми, за които твърдят, че са по Корана. Тези, които са го чели, в никакъв случай не биха се съгласили с новоизмислените теории на терористите. Радикалните джихадисти бяха наредили обрязването на 4 милиона жени и момичета на възраст между 11 и 46 г. в окупирания от тях град Мосул и останалите контролирани от тях територии, аргументирайки се, че това го изисква Коранът. Пълна глупост! Никъде в Свещената книга на мюсюлманите не е написан този допотопен средновековен и зверски акт на осакатяване, характерен за някои африкански племена. Мъжете в черните потури обаче не се задоволиха с това. Сега те решиха да удовлетворят сексуалните си нагони и педофилски наклонности, узаконявайки изнасилването.

Във всички арабски и мюсюлмански страни изнасилването се преследва строго от закона. Но и тук идеолозите на ИД повториха номера на дявола с евангелието. Ислямистите твърдят, че Коранът "насърчава" изнасилването на жените, които не са мюсюлманки. В закона им обаче не е посочена възрастовата граница на разрешеното насилствено правене на секс. Питам се, дали в Корана се насърчава педофилията и правене на секс с деца, които не са мюсюлманчета!? Това е пълна глупост, измислица и гаврене с исляма и Корана! Никъде в сурите на Корана не може да се прочете такова безумие !

За ужас на целия свят Ислямска държава се превръща в халифат на извращенията. Често бойците джихадисти се гаврят сексуално с момчетата, които обучават за наследници на фронта. Британски медии преди време бяха публикували фрапиращ случай на насилствен секс между ислямски духовник от Саудитска Арабия и петгодишната му дъщеричка, която почина от кръвоизлив. Майката на детето била в съседната стая и не е могла да направи нищо. Бащата е осъден да плати "кръвен данък" и се разминал с глоба. Вероятно това се готвят да наложат като практика и идеолозите на Ислямска държава.

Наскоро светът бе шокиран от изповедта на 12-годишно язидско момиче, което е било многократно изнасилвано в Ирак. Според нейния разказ насилниците й твърдели, че вършеното от тях не е грях, защото тя не изповядва исляма. Над 5000 жени и момичета от религиозното малцинство язиди (етнорелигиозна общност, чиято вяра е основана на зороастризма, но с елементи от исляма и християнството) са били отвлечени от ИД миналата година. При това ислямистите са организирали цяла система за сексробство, включително продажби с договори, парафирани от съдилищата им. Въпросното момиченце е успяло да избяга от лапите на главорезите след 11 месеца в плен като сексробиня. Пред "New York Times" момичето споделя, че един от джихадистите твърдял, че като я изнасилва, се приближава по-близко до Аллах.

Въпросът е кога съюзниците в коалицията срещу ИД ще сложат край на тази държава тумор. Или Аллах ще ги изпревари, като прати възмездието върху новите Содом и Гомор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай