Понеделник,

Слави каза какво ще изисква от министрите

От: СТАНДАРТ -
2938
Слави каза какво ще изисква от министрите
A
A
A

Слави Трифонов каза какво ще изискват той и партия "Има такъв народ" от премиера и министрите, ако имат възможността да съставят правителство. Лидерът на ИТН направи това по време на среща със студенти в Пловдив, която продължи повече от два часа. Разговорът се излъчваше във Фейсбук.

ВИЖ ОЩЕ: Слави каза какъв трябва да е новият премиер /ВИДЕО/

Ако ние реализираме правителство, ще изискваме министрите да имат ден, в който да отговарят пред хората, които са техни работодатели. Хората трябва да могат да влизат при министрите и да питат, каза Трифонов. И заяви, че повече няма да съществува огромната разлика "все едно едните са аристокрация, а другите плебеи". Ние ще изискваме това, няколко пъти повтори Слави. И припомни как английски депутат е седял на пейка пред бензиностанция, чакайки хората да минат покрай него, за да си запише какво му казват.

Край на чиновническата аристокрация обещаха Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев на младите хора. И им казаха, че ще работят за това да стане престижно да си чиновник, а не това да бъда най-мразената прослойка.

Да, готов съм за отговорността да бъдем първа политическа сила, отговори Трифонов на студентка първи курс в Пловдивския университет. И й разказа, че три години преди той и екипът му да започват да правят вечерно шоу всяка вечер са знаели, че това ще се случи и да се готвили за това.

Преди да почнем да правим това, което в момента правим, години наред сме се готвили  - да, готов съм за всичко това, което ще се случи, готов съм да понеса цялата отговорност за него с пълното съзнание какво ми носи това, каза Трифонов. И обясни, че "Има такъв народ" не е класическа партия, е хора, които гледат в една посока. Аз събирам съмишленици, обобщи Слави Трифонов.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички