Слави каза какво ще изисква от министрите

Край на чиновническата аристокрация, обеща лидерът на "Има такъв народ"

Слави каза какво ще изисква от министрите | StandartNews.com

Слави Трифонов каза какво ще изискват той и партия "Има такъв народ" от премиера и министрите, ако имат възможността да съставят правителство. Лидерът на ИТН направи това по време на среща със студенти в Пловдив, която продължи повече от два часа. Разговорът се излъчваше във Фейсбук.

ВИЖ ОЩЕ: Слави каза какъв трябва да е новият премиер /ВИДЕО/

Ако ние реализираме правителство, ще изискваме министрите да имат ден, в който да отговарят пред хората, които са техни работодатели. Хората трябва да могат да влизат при министрите и да питат, каза Трифонов. И заяви, че повече няма да съществува огромната разлика "все едно едните са аристокрация, а другите плебеи". Ние ще изискваме това, няколко пъти повтори Слави. И припомни как английски депутат е седял на пейка пред бензиностанция, чакайки хората да минат покрай него, за да си запише какво му казват.

Край на чиновническата аристокрация обещаха Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев на младите хора. И им казаха, че ще работят за това да стане престижно да си чиновник, а не това да бъда най-мразената прослойка.

Да, готов съм за отговорността да бъдем първа политическа сила, отговори Трифонов на студентка първи курс в Пловдивския университет. И й разказа, че три години преди той и екипът му да започват да правят вечерно шоу всяка вечер са знаели, че това ще се случи и да се готвили за това.

Преди да почнем да правим това, което в момента правим, години наред сме се готвили  - да, готов съм за всичко това, което ще се случи, готов съм да понеса цялата отговорност за него с пълното съзнание какво ми носи това, каза Трифонов. И обясни, че "Има такъв народ" не е класическа партия, е хора, които гледат в една посока. Аз събирам съмишленици, обобщи Слави Трифонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай