Мангъров се хвърля и в София. Избяга от лидерите

ще мери сили с червения депутат Христо Проданов и лидера на СДС Румен Христов

Мангъров се хвърля и в София. Избяга от лидерите | StandartNews.com

Скандалният инфекционист доц. Атанас Мангъров, който от година играе контра на всички мерки срещу коронавируса, се хвърля и в битката в София. Както „Стандарт” многократно писа, той ще се бори за депутатско място от 23 МИР. Там той ще мери сили с червения депутат Христо Проданов и лидера на СДС Румен Христов, който ще печели доверието на столичани за коалицията ГЕРБ-СДС. Мангъров не посмя да отиде в лидерския 25-и район. Но ще се бори за АБВ и като водач на партийната листа във Варна.

Партия АБВ представи водачите на своите листи в София. В 23 многомандатен район начело е доц. Атанас Мангъров,  в 24-ти - председателят на младежката организация Пламена Заячка, а в 25-ти район - председателят на софийската структура Христо Колев.

Доц. Мангъров обяви за свой приоритет противопоставянето на безумните, по думите му, мерки срещу Covid-пандемията: „Това, което се предприема, се ръководи от една шайка дилетанти, които просто не са наясно какво правят! Мисля, че всички хора, които не искат това да продължи, са добре дошли при нас“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай