ДПС: Изборът е затъване или достойно бъдеще

Мустафа Карадайъ пристигна в Глоджево, представи листата на Движението в Русе

ДПС: Изборът е затъване или достойно бъдеще | StandartNews.com

На 4 април изборът ще бъде дали оставяме държавата да продължи да затъва без цел и посока или искаме достойно бъдеще за децата си. Това послание отправи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който пристигна в Глоджево, област Русе, за да представи листата на ДПС за Русе. Неин водач е Бюрхан Абазов.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Шумен: Посочваме хоризонта за България

Тези избори са най-важните след 1989 г. затова трябва да направим своя избор, заяви  Карадайъ пред събралите се хора в Глоджево. И призова: "На тези избори трябва да решим или оставяме държавата без цел, без посока, без приоритети, без програма за управление - да продължава да пада по всички показатели, по инерция към дъното и да завещаем на нашите деца милиарди дългове и гурбет за препитание или обратното. Или с номер 9 избираме Движението за права и свободи. Приоритетите ни са ясни, от 5 години ги повтаряме. От миналата година те са вече приоритетите на ЕС. Имаме програмата за ускорено икономическо развитие на страната, за да има достойно бъдеще за нашите деца, нашите внуци в нашата Родина. Това е изборът, който трябва да направим.“.

Може да бъде изображение с един или повече хора, стоящи хора и на открито

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

Евродепутатът Атидже Вели разясни на хората, че „миналата година Европа избра своята посока с диалог, институциите на ЕС заедно с политическите партии на ЕС седнаха на една маса и определиха посоката на Европа. ДПС кани от години политическите парии да седнат на една маса, за да се определи посоката на България. Но никой не прие това.".

Може да бъде изображение с един или повече хора, стоящи хора, тълпа и път

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ в Самуил: Джипката е символ на разрухата

ДПС има конкретна програма има и конкретни приоритети, призова Вели.

Тя сравни ЕС с влакова композиция и заяви: „Ако приемем, че ЕС е една влакова композиция, то България е последният вагон. Ние сме на дъното на всички класации. Ако не направим промяната на тези избори, толкова големи ще станат различията ни с ЕС, че ще ни се откъсне вагонът.".

Може да бъде изображение с един или повече хора, стоящи хора и на открито

ВИЖ ОЩЕ: ДПС отговаря на джипката с числа

Евродепутатът призова „да бъдем разумни и да мислим за бъдещето си". Ние като млади хора искаме да работим и живеем в България, при нашите родители и програмата за ускорено икономическо развитие на ДПС ще даде тази възможност”, каза Вели.

ВИЖ ОЩЕ: Доган надъхва депесарите

Може да бъде изображение с един или повече хора, стоящи хора и път

ВИЖ ОЩЕ: Младите в ДПС: Целта ни е просперираща България

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай