Самоубийца оцеля след скок от Аспаруховия мост

Няма опасност за живота на 44-годишната Албена

Самоубийца оцеля след скок от Аспаруховия мост | StandartNews.com

Варна. 44-годишна жена скочи от Аспаруховия мост във Варна и оживя. Самоубийцата - с малко име Албена, не само не успя да сложи край на живота си, а дори се отърва невредима след 30-метровия полет. Местните определят това като чудо. Лекари пък признават, че нямат друг подобен случай в практиката си - човек да оцелее след полет от такава височина.

Сигнал за инцидента е подаден на спешния телефон 112 в 12.03 на обяд от рибари, които са спасили пишман самоубийцата. Според очевидци тя извадила късмет, защото скочила от по-ниската част на моста. Когато паднала в морето, дори плувала сама. Рибарите бързо я извадили от водата и я загърнали с топли дрехи, за да не измръзне. Останали шокирани, когато установили, че е адекватна и на пръв поглед невредима. Пристигналата линейка я откарала в болница "Света Ана". Там било констатирано, че се е разминала без сериозни травми, но е в хипотермален шок. Опасност за живота й няма. Обяснила, че решила да сложи край на живота си, защото се чувствала самотна и не виждала смисъл да продължи да живее. Според запознати обаче финансови затруднения са я тласнали към крайната мярка.

Аспаруховият мост е предпочинато място за решилите да сложат край на живота си. Последният случай е с 16-годишното момиче от село Езерово, което загина на място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай