Два дни има, два дни няма вода в 5 квартала и село

Два дни има, два дни няма вода в 5 квартала и село | StandartNews.com

За трети път ще останат за два дни сухи чешмите в пет благоевградски квартала и едно село. Голяма авария на довеждащ водопровод отвори много работа на дружеството и за отстраняването й се работи непрекъснато.

„Водоснабдяване и канализация" ЕООД – Благоевград уведоми своите клиенти, че в петък ще бъде спряно подаването на вода към кварталите „Еленово", „Орлова чука", „Ален мак", „Бялата висота" и „Юг", както и в село Изгрев.

Необходимото технологично време за извършване на строително-монтажните работи е два дни. От дружеството апелираха всички потребители да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди. Ръководството на дружеството се извини предварително на всички засегнати от преустановеното водоподаване и причиненото неудобство. „Що за авария е, че не могат вече десет дни да я поправят!? От края на месец март вече за трети път ще останем без вода за два дни. Минахме на режим „Два дни има вода, два дни няма вода", коментират изнервени жители на засегнатите от безводието райони. Община Благоевград има готовност да осигури водоноски с питейна вода в кварталите и село Изгрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай