Желко Йоксимович похвали Kрисия

Музиканти твърдят, че тя ще е партньорката на Г-н Андреев

Желко Йоксимович похвали Kрисия | StandartNews.com

София. Сръбският певец Желко Йоксимович е гледал изпълнението на разградчанският славей Крисия Тодорова в "Шоуто на Слави". В сряда 9-годишното момиченце изпя перфектно неговата песен "Лане мое", с което си гарантира преминаване в следващия кръг в конкурса за сценична партньорка на г-н Андреев. Красавицата шашна Слави и разплака множество българи с баладичната песен, а от своя страна Йоксимович публикува видео с изпълнението й на своята стена в социалната мрежа Туитър.

Певецът не е коментирал нищо под видеото, но със самото му публикуване показва, че определено му харесва как момиченцето пее. С "Лане мое" Йоксимович, който е гостувал на Слави, се яви на "Евровизия" и грабна второто място през 2004-а година. Тогава е родена и Крисия, а именно условието от етапа от конкурса бе момичетата да пеят песни от годината им на раждане.

"Криси, ти си най хубавото нещо,което ни се случва напоследък!", "Сигурна бях, че ще успееш", "Моята фаворитка от първият момент в който я чух да пее !Прекрасна,талантлива,красива малка принцеска!Успех мила !!!", пишат почитатели на малката певица от Разград на нейната страница във Фейсбук.

Снощи Крисия Тодорова пък изпълни своята любима песен от филм - тази на Селин Дион от "Титаник". Слави Трифонов не скри, че е потресен от избора на красавицата и я помоли да изпее нещо по-лесно като песен от "Ну Пагади", но момичето не си промени решението.

Крисия, Симона Иванова и Гергана Тодорова продължават напред в конкурса за сценична партньорка на малкия разказвач на вицове. Другата седмица те ще трябва да изпълнят още две песни- едната трябва да е посветена на майката, а другата да бъде избрана от родителите на певиците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай