Marvel и Sony в съвместна работа по нови филми за Спайдърмен

Marvel и Sony в съвместна работа по нови филми за Спайдърмен | StandartNews.com

Ню Йорк. Любителите на историята на Питър Паркър и неговото превъплъщение в Човека-Паяк, ще получат коледния си подарък от Marvel предварително, тъй като предстоят големи събития във филмовия свят на Spider-Man & Co.

Както вече бе обявено, Sony предвиждат още две части от основната поредица за супергероя (изключая The Amazing Spider-Man 2), които ще излязат през 2016 г. и 2018 г.

Допълнителна радост е вече потвърдената информация, че Алекс Кърцман, Роберто Орси и Дрю Годард работят по сценарий за отделен филм (spin-off), чийто фокус ще е върху самия Venom (Отрова). Освен по сценария, Кърцман ще поеме и режисурата на дългоочакваната продукция.

Sony и Marvel ще работят заедно и по друга продукция, базирана на големите врагове на Питър Паркър - Sinister Six. Този смъртоносен екип обединява силите на шестима злодеи, обикновено водени от Doctor Octopus.

Така във вселената на супергероите ще бъде развит още един свят - този на Spider-Man, по подобие на това, което Marvel направиха с The Avengers (Отмъстителите) и Fox с X-Men (Х-Мен).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай