Събота,

Хю Джакман се оперира от рак на кожата

От: Failed to load user -
2127
Хю Джакман се оперира от рак на кожата
A
A
A

Лос Анджелис. Хю Джакман се е подложил на операция по отстраняване на раков тумор от носа си, съобщи лично актьорът от профила си в Instagram.

45-годишната звезда от X-men сподели с последователите си на платформата своя снимка след операцията и разказа, че по настояване на съпругата си Дебора наскоро е посетил лекар и е бил диагностициран с базално-клетъчен карцином(б.р. ракови клетки, които растат на повърхността на кожата). "Тя се оказа права. Моля ви, не бъдете глупави като мен. Винаги се преглеждайте и винаги използвайте крем за защита от слънце", съветва актьорът.

Говорители на Джакман не са споделяли допълнителна информация за състоянието на актьора след като самият той сподели за операцията си в Instagram. 

Базално-клетъчният карцином е най-често срещаната форма на рак на кожата и се появява при повече от 90% от пациентите, дигнозирани с болестта. При този случай ракът рядко се разпространява, но ако не бъде премахнат своевременно, може да нарани и деформира тъканта в близост до карцинома.

Джакман е една от водещите екшън-звезди на Холивуд, най-известен с ролята си в поредицата X-Men. Той бе номиниран за Оскар за най-добър актьор тази година за ролята си на Жан Валжан във филмовата адаптация на "Клетниците".


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията