Генка и Косьо оцелявали в джунглата

Генка и Косьо оцелявали в джунглата | StandartNews.com

Дуетът на Генка Шикерова и Константин Караджов тръгна с малък гаф. Двамата от вчера вече водят "Тази сутрин" по bTV. Караджов си помисли, че е 3 септември, но Шикерова веднага го поправи. Оказва се, че те се познават много добре от преди - били са репортери на "Сървайвър: мисия Робинзон". Няколко месеца живели при същите условия като участниците, но на тях от време на време им доставяли храна. Генка и Константин спали в джунглата, давали и нощни дежурства.

Преди старта на 27-ия сезон на "Тази сутрин" новата водеща призна, че най-трудно й е да стои на едно място. "Голям кошмар в работата си изживях, когато отразявахме една катастрофа в билборд, две млади момчета загинаха и аз си помислих как родителите им може би още дори не подозират какво се е случило", разказва топновинарката на bTV.
През 2004 г. тя печели наградата на Българската армия за филма си "Българите в Кербала". През 2010-та участва в екстремното шоу Форт Бояр. Генка има дъщеричка Александра.

Константин брои за един от професионалните си успехи, когато през април тази година осъди Министерски съвет заради отказана информация за пътуванията на футболни отбори с правителствения "Авиоотряд 28". Той има собствен блог, в който редовно пише. Известен е и с това, че обича да ходи на работа с колело. През зимата пък кара сноуборд, но не на пистата, а в гората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай