Звезди в Южния парк по тайни доби

Ирина Флорин беше сред гостите на сбирката за премиерата на Къщата на Ева

Звезди в Южния парк по тайни доби | StandartNews.com

Нови приключения изкушават актьори, певци, бизнесмени и дипломати

Звезди от развлекателната индустрия, бизнес люде и дипломати ще се събират в Южния парк на тайни за широката публика места и по незнайни пак за нея доби, за да тренират. Те ще скачат на минибатут, ще тичат по пресечена местност, ще правят упражнения с въжета и ластици - оказва се, че въпросните дисциплини са новата мания на известните и неизвестните не само в родината. На всичкото отгоре търсачите на качествени приключения ще се впуснат и в ново за столичните географски ширини предизвикателство - специална височинна маска, която има различни клапани, които редуцират притока на кислород. Така се имитира изкачване на 2000, 3000 и 5000 метра над морското равнище - организмът започва да работи на по-високи обороти и да подобрява спортната си форма. "Всъщност това са част от отговорите, когато някой пита как да стане по-строен и да запази за по-дълго време младостта и красотата си", коментира авторът на проекта Евелина Борисова. Актрисата бизнес дама представи "градския лагер" на светска сбирка, посветена на тайнствата в Къщата на Ева. Всъщност тя отдавна е фен на интелигентната промяна - без глад, без операции, без рискове. Авторката на "Сексът и комунизмът" Милена Фучеджиева се похвали, че вече е изваяла фигура в лагера на Ева край морето, а Ирина Флорин удиви компанията с перфектната си форма, постигната с хипокси терапия. Копринената жена на българския поп изненада Ева със специален ключ. Михаил Билалов пък призна, че е свалил поне 15 килограма със сутрешни кросове - по 7 километра на ден. Ваня Николова, сценаристка на най-новия бг сериал "Връзки", разгледа космическите уреди за вталяване. Диана Алексиева, половинката на Захари Бахаров, се появи соло поради претрупания делови график на звездата от "Игра на тронове".

Игор Марковски отдели внимание на фотосите от изложбата "Надморска височина" на Людмила Капитанова. Дамата е спътничка на Ева по екстремните маршрути до базовия лагер под Еверест, до Мачу Пикчу, Килиманджаро и Антарктика.

Класика на паркета

Черното, бялото и пастелните тонове властваха на бала на Зонта клуб в столичния хотел "Балкан". Дамите, които отдавна се забавляват на родни и международни партита от първа класа, демонстрираха, че владеят протокола до последния детайл. Режисьорката Магдалена Ралчева, художествен директор на фестивала за ново европейско кино "Златната липа", блесна с дълъг черен тоалет, който звучеше едновременно официално и екстравагантно. Нейната дъщеря Лиза беше избрала къса ярка рокля с рязана дантела - напълно подходяща за тийнейджърското й излъчване на дебютантка, която обаче е на "ти" с "последните писъци" в модата. Блондинката и брюнетката се ситуираха отлично - контрастни и елегантни. Ива Екимова, която напоследък се изявява като водеща на соаретата, дирижирани от Евгени Минчев, беше в нежно резида - и отново се беше заиграла с имиджа на Мерилин Монро, по който явно много си пада.

Бизнес дамата Мая Косева, която движи сделки и преговори между България и Австрия, този път беше избрала нежността на Сахара - вечното екрю в модел, ухаещ на дискретно изкушение и от актуалната колекция на парижката дизайнерка Коризи. Мая го беше украсила с чанта и обувки, обсипани с кристали "Сваровски" - запазена марка в нейните фешън владения. Поп звездата Кристина Димитрова беше радикална - принт до глезена с гол гръб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай