Златка Райкова удари всички колежки

Блондинката печели много пари

Златка Райкова удари всички колежки | StandartNews.com

Плеймейтката Златка Райкова удари всички колежки в бранша, които имат бизнес с дрехи.

Едни търгуват с носените си парцалки, но други като нея вече няколко години се изявяват като дизайнери и пускат модни колекции. За миналата година Златка е продавала на огромна печалба, твърдят източници в данъчните среди.

Така приходите й за миналата година са над 100 000 лева и фирмата й „Златка 2018“ ЕООД отдавна е минала по ЗДДС, пише "Галерия". Любопитна подробност е, че в компанията се подвизава като управител съпругът на Златка – Карен Хачатрян. На негово име също има регистрирана фирма – „Kapeн и 3“ ООД, но тя е с друг профил – производство и търговия с енергия oт възобновяеми източници, както и информационни технологии. Злати също е замесена в нея, като управител.

Запознати разказват, че за моделиерската си дейност, Райкова е наела малко шивашко ателие в столичен квартал. Тя е назначила жена да крои и шие дрехи по цял ден. Платовете пък ги внася от Турция, като преди това ги избира по снимков материал, който и предоставят от фабриките. Бившата на Благой Георгиев действа и като модел, затова не й се налага да плаща за услугите на други модели. Освен това дрехите й са предимно овърсайз и така могат да се носят от всеки, независимо от телосложението му.

На сайта на марката на Златка най-скъпата дреха е на цена около 150 лв и то за комплект от две части. Най-ниската цена по етикет е 45 лв. Блондинката сама рекламира всичките си артикули и не й се налага да плаща за моделки. Никъде обаче плейбойката не посочва с какви материи работи, което предполага, че фенките й си дават парите за полиестъри и други изкуственяци. Също така одеждите й не се открояват с кой знае какъв дизайн, общо взето сменя плата, запазвайки балонестата визия като акцент във всичко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
фен
преди 5 месеца

На Златка,БРАВО!!!А нехаресващите,платовете й,да си направят собственни.

Откажи