Жерар Пике специален гост на рождения ден на наш модел

Кой е той

Жерар Пике специален гост на рождения ден на наш модел | StandartNews.com

Една от най-красивите ни моделки Цеци Красимирова ще навърши 44 години другата седмица. За големия купон, който ще вдигне, вече започнаха  приготовленията.

От България тръгна цялата й рода и приятелите, а любимият й съпруг Майкъл Струмейтис, е приготвил огромна изненада за рожденичката. Милионерът бизнесмен е поръчал торта, висока колкото самата Цеци, отделно има и  други подаръци, с които смятал да я дари.

Дъщерята на Красимирова - Джудит, ще присъства на събитието с гаджето си, а сестра й Даниела - с мъжа си.

Най-голямата изненада за всички на купона безспорно ще е присъствието на Жерар Пике и негови колеги футболисти, с които Цеци и Майкъл живеят ограда до ограда.

Преди време манекенката се виждаше и , с бившата жена на футболиста  - Шакира, но  двамата се разделиха.

„Приятели сме на съседка основа.  Живеем в имението в Барселона, което Майкъл ми купи преди сватбата, но вече основно си говорим с Жерар“, казва Цеци.

Като подарък красавицата не е пожелала нищо освен присъствието на любимите си хора, пише „България Днес“.

Цеци Красимирова очевидно ще изненада публиката.

Тя влиза в поредното ново амплоа. Този път амбициозната дама се е насочила в сферата на сексиндустрията. Синеоката красавица пуска своя собствена линия еротични продукти, за които отдавна мечтаела.

В гамата са включени различни видове масажни масла, секссвещички, кремове и лубриканти, всичките на основата на масло от коноп.

Иновативните продукти са създадени в сертифицирани лаборатории и са преминали през редица тестове, пише „Телеграф“. Красимирова вече е получила първите си поръчки. Оказало се, че лубрикантите на нашенката  буквално били разграбени от футболен клуб Барселона.

Междувременно Цеци вече е в Испания, където се готви да отбележи рождения си ден. Празника ще отпразнува в дома си, който се намира на метри от имението на Пике. Там красавицата ще духне свещичките на тортата си пред най-близките си приятели и роднини, както и половинката й - милионера Биг Майк, който ще пристигне от Америка

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Bank
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Милена
преди 3 месеца

Естествено ще развие бизнес с еротични продукти. Това го може най добре.

Откажи