Възторг около подиума

Възторг около подиума  | StandartNews.com

Българките са прочути с красотата си и успехите им зад граница през последната година доказват това. Те не само дефилираха по модни подиуми, но спечелиха челни места в конкурси за красота. Деница Планкова гради успешна кариера на модел в Малта и Франция, добра позната е с Дженифър Лопес и Ева Лонгория. Дори беше с Джей Ло и гаджето й Каспър на фешън фиестата в Париж. "Той много ме харесва, но за жалост е обвързан", смее се Деница. През февруари тя стана "Мис Свети Валентин". Госпожицата е на 22, следва френска филология.

Дизайнерката Анелия Пешев живее и работи във Виена, а сред клиентите й са Кийра, внучката на Чарли Чаплин, и Кристин, дъщерята на Арнолд Шварценегер. Тя получи покана от бижутерийния гигант "Бошик" да направи колекция с тоалети. Моделите ще бъдат представени с луксозните бижута на седмицата в Ню Йорк. Мишел Обама е сред най-страстните почитатели на атрактивните аксесоари. Анджелина Джоли, Ева Лонгория, Ева Мендес, Холи Бери са сред десетките холивудски звезди, които дефилират по червения килим с "Бошик". Невена Желева е фризьорът на доста известни хора в САЩ. Българката, която от 10 години живее и работи зад океана, е собственик на един от най-елитните салони за красота и прически в Чикаго. Преди дни той бе обявен за най-добрия в проучване на сайта City Search. На нейните ръце доверяват визията си Джордж Клуни, Роби Уилямс, Лайнъл Ричи, Дейвид Шуимър и Ричи Хоутин. Невена се грижи за фризурите на фешън светила в Ню Йорк и Лондон. Тя е единственият българин, достигнал до позицията международен All-Star преподавател за световната марка American Crew, лидер в мъжкото подстригване и тенденции.

Великият Карл Лагерфелд снима Кремена Оташлийска в захлас. Тя не само блести в дефилетата на Долче и Габана, Роберто Кавали и "Салваторе Ферагамо", но скоро ще се превърне в сериозна конкуренция на най-богатите й колежки в бизнеса. Креми е лице на "Форд моделс", откъдето тръгнаха Наоми Кембъл и Адриана Лима. Пловдивчанката Мира Мелева беше обявена за победителка в 23-тото издание на конкурса World Super Model. Събитието, организирано от Световната модна организация, се проведе на през август в Китай. За короната се бориха 40 красавици от 20 държави. Нейни подгласнички станаха китайката Уонг Нинг и грузинката Мария Хубасвили. Мира, която е лице на агенцията "Соно моделс", е завършила Пловдивската езикова гимназия "Иван Вазов" през 2010 г. и в момента е студентка във Виена. Пето място на конкурса "Мисис свят", който също се проведе в Китай, пък зае Антония Петрова. Перничанката обаче защитава честта на Русия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай