Убиха много обичан американски ТВ актьор

Джони Уоктър е на 37 години и е бил убит в събота сутринта

Убиха много обичан американски ТВ актьор | StandartNews.com

Източник: Асошиейтед прес

Американският актьор Джони Уоктър, изиграл роля в една от най-легендарните сапунки - General Hospital - беше застрелян с центъра на Лос Анджелис, съобщава Фокс нюз.

Уоктър е на 37 години и е бил убит в събота сутринта. По думите на майка му той и негов колега били помолени да останат до късно в бар на покрива, където той бил барман, за да почисти, и се връщали към колите си около 3 или 3:30 сутринта.

„Те вървели към колата си и когато стигнали там, видели, че някой се опитва да открадне колата на Джони. Човекът, който е извършвал кражбата го е застрелял“, обясни тя.

Според TMZ, който първи съобщи новината, властите не са потвърдили самоличността на Уоктър, но инцидентът съвпада с докладван случай на трима заподозрени, опитващи се да откраднат катализатор.

Уоктър започва телевизионната си кариера в сериала "Военни съпруги", преди да се появи в други предавания като „Криминални умове“ и „Западен свят“. Той прекара две години в сапунката General Hospital и участва в 164 епизода, пише Телеграф.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай