Цолова и Николаев били отличници

Дуетът победил по рейтинг Генка Шикерова и Константин Караджов

Цолова и Николаев били отличници | StandartNews.com

София. Освен премиерни формати и предавания, кадрови страсти и рокади продължават да разтърсват мощно телевизиите. Днес би трябвало да се разчуе кой ще е следващият изпълнителен директор на ТV7, след като досегашният Николай Бареков се впуска в политиката. От Нова цитират пийпълметрията, за да докажат, че водещите на "Здравей, България" Анна Цолова и Виктор Николаев са победили по рейтинг Генка Шикерова и Константин Караджов в bTV.

Следващият понеделник, 16 септември, Цолова и Николаев влизат в напълно ново студио. Люба Кулезич с нейното "осветляване" на фактите, събитията и личностите пък води в събота и в неделя "сред активното население". Идващия уикенд по bTV обаче трябва да стартира предаването, на което доскоро лидер беше бъдещата майка Лора Крумова. Царицата на клюките Венета Райкова била разтревожена, твърди мълвата. Според запознати тя е ядосала много шефовете на Нова с първото издание на "Горещо" за сезона. Тя го посвети на любовните бъркотии на Валери Божинов, Николета Лозанова, Алисия и Ники Михайлов, коментирайки доста от пошлотиите около тях. Страницата на Райкова във Фейсбук бе залята от отрицателни коментари, което не останало незабелязано и от шефовете й.

Зложелатели смятат, че няма да й се размине, въпреки че е доста съмнително. Твърди се още, че в последно време известни личности отказват да й гостуват. "Излагация. В скоро време ще се превърне в нарицателно за журналистика", коментират в мрежата.

Пресни слухове разделят Иво Сиромахов и Филип Станев със Слави Трифонов. Те били привлечени от Евтим Милошев и Любо Нейков, но пък в същото време уж работели по тайни проекти на Дългия. Нишан за рокадата бил фактът, че двамата не са се мяркали скоро в шоуто, както и че профилите им са махнати от сайта на предаването, а имената им - от финалните надписи. Осведомени обаче твърдят, че по това време на годината Сиромахов ходи на екзотични воаяжи и като нищо си е взел отпуск. Трифонов се завърна на екран миналия понеделник в ролята на гост на собственото си шоу, а като диригенти се изявиха сценаристите Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев.

Вчера в късния следобед Иво пусна в блога си един от типичните си витиевато-иронични монолози - този път по горещата тема. "Нов скандал тресе българския шоубизнес, а въпросите валят като куршуми - уволнен ли е Иво Сиромахов, какво ще става с шоуто? Отговорът на всички въпроси е един и същ - това е положението!"

Део също е на пангара. Миналата година той водеше "X фактор", а тази ще дирижира конкурентното предаване по TV7 "Музикална академия". И така се оказа между бившата си Лора Караджова, която участва, и настоящата си Елена, която няма начин да не го ревнува. Вчера плъзнаха приказки, че тя се е изнесла от апартамента му. Двамата от четири месеца живеят заедно, след като се влюбиха в "Денсинг старс". Скоро след това започнаха и плановете за семейство и дете. "Ели, благодаря ти за прекрасните мигове заедно! Успех оттук-нататък", пише в един от двата си профила във Фейсбук на Део. Дали е истински или фалшив, засега може само да се гадае. Снимките на влюбената двойка обаче все още са качени в стената на Део. Изгорниците били приключили отношенията си без скандали, а танцьорката си прибрала багажа, докато той бил на почивка в Гърция. Голямата разлика във възрастта и разминаване на възгледите за живота е основната причина за драмата, твърдят близки до двойката. Друга хипотеза е, че на Део му е домъчняло за Лора Караджова и дългата му връзка с нея. Наблюдателни обаче смятат, че това е пиар трик. В "Музикална академия" бившите гаджета ще са принудени да работят заедно. Форматът ще съчетава елементи от "Биг Брадър" и "Мюзик айдъл". "Иска ми се да се знае, че това дали ще се събирам с Лора, или ще се разделям с Елена, си е лично мой проблем. Животът постоянно предлага егати странните обрати, чак не можеш да повярваш, че ти си в центъра им понякога", казва Део.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай