Тайната на Гатьо нажежи мрежата до червено. Признанието

В личния живот на противоречивия риалити герой обаче, се оказва не по-малко интересно

Тайната на Гатьо нажежи мрежата до червено. Признанието | StandartNews.com

След на моменти взривоопасното си участие на Гатьо в "Игри на волята", сега шоуто му продължава и в Кухнята на Ада в "Хелс Китчън", където той си показва на воля не само характера, но импулсивността.

В личния живот на противоречивия риалити герой обаче, се оказва не по-малко интересно. Бившият командос, когото често подиграват, че е бил Амазонка в "Игрите", където бе именно от този отбор, е избухлив и темпераментен, често дори страшен. Както се видя в скорошен епизод на кулинарното шоу, той се закани на друг участник, че "ще му избие зъбките".

Когато си е у дома обаче, Гатьо бил доста грижовен съпруг и всеотдаен баща на близнаци. Често дори правел закуска за синовете си и ги интригувал с разнообразни менюта и за обяд, и за вечеря. Съпругата му Боряна също готви добре, но за Гатьо било удоволствие да се изявява като кулинар.

Освен това Гатьо, който иначе не е с никак лек нрав, често твърде суров, вкъщи бил душа-човек. Често помагал на жена си в домакинството, при това съвсем не по изключение. Чистел и и пускал пералня наравно с нея, така че домашните задачи не му били чужди.

Гатьо е признавал, че се е случвало да се натъжи до сълзи, но винаги насаме. Не си позволява да разкрива сърцето си пред хората. Това, което може да го разплаче, е свързано с близки приятели и със семейството му. Сред тежките му моменти е не някоя битка, в която се е включвал като командос, а когато загубил баща си. Той си отишъл млад, едва на 48 години, като по това време Гатьо бил войник.

Пловдивчанинът умее да цени живота и защото неведнъж е бил в опасни ситуации на бойното поле. Той на няколко пъти е попадал, под дъжд от куршуми и даже е прекарал месец във военнопленнически лагер.

Затова в "Игри на волята" периодите с недостиг на храна никак не го тревожеха. Гатьо хваща оръжие още на 18-годишна възраст.

"Постъпих като наборен войник в 68-ма бригада. Специални сили. Сили за специални операции, с една дума - командос", споделял е пловдивският мачо. Името Гатьо идва от фамилията му Гатевски. Получил го като войник, защото в армията "фамилията става малко име - от Гатевски ставаш Гатьо, от Иванов ставаш Иван".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
йокин
преди 1 месец

Много ,,Чуствителна''мрежа.Умно да кажеш прегрява,глупаво също.ДА СЕ ОБАДЯТ,на Енергото,белким я оправят.

Откажи
Жудист калважан
преди 1 месец

Селски беГ Пеньо се срамува от името си и се само кръщава ГатЮ! Обикновено агресивните навън лумпени в къщи са чехльовци,явно пишман командоса и като дете е бил малтретиран за да е такъв комплексар! С две думи -ПенЮ Амазонката!😂

Откажи