Словесна битка! Брад Пит побесня заради думите на Джоли

Звездата засегна и темата за взаимното споразумение

Словесна битка! Брад Пит побесня заради думите на  Джоли | StandartNews.com

Словесната битка между бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли очевидно скоро няма да има край. Преди дни, актрисата обвини доскорошния си партньор, че е използвал физическо насилие срещу нея още преди случая в самолета, довел до развода им, а сега той побърза да отвърне чрез адвокатите си.

Звездата засегна и темата за взаимното споразумение за неразкриване на информация от личния им живот, което са подписали преди време. 

"Имайки предвид степента, в която Джоли настояваше трети страни да пазят мълчание относно семейния ни живот, особено при обстоятелства, в които тя нямаше никакво основание за това, може да се каже много и за сделката с бизнеса Miraval, за която тя го обвини, че е издал тайна информация", коментираха те.

Както е известно, двойката от дълго време има съдебен спор около някогашната им обща винарна във Франция, като той от своя страна обвинява Анджелина, че иска да унищожи бизнеса му за отмъщение и затова е отказала да му продаде дела си във винения бизнес.

Същевременно обаче Пит е бесен, тъй като подписаният документ за неразкриване забранява който и да е от тях да засяга публично по какъвто и да е начин темата за агресия. Според него обвиненията от нейна страна са само и единствено опит да се "изфука" и постави в ролята на жертва, което е "абсолютно лицемерие".

И докато размяната на нападки продължава, продължава и раздорът при децата на двойката. Докато Мадокс, Пакс и Захара не желаят да имат нищо общо с прочутия си баща, то най-голямата му биологична дъщеря от брака им, вече обяви, че след навършване на пълнолетие след няколко месеца, ще се премести да живее при него.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай