Синоптичка от Нова тв удари джакпот! Изненадата

Дали Лора наистина е бременна, ще се разбере скоро

Синоптичка от Нова тв удари джакпот! Изненадата | StandartNews.com

Представящата прогнозата за времето по Нова телевизия Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид, син на собственика на фирма „Самекс”, оперираща ресторантите KFC в България, съобщава ХотАрена.

Според запознати връзката им е започнала преди около година, но бързо е станала сериозна. Из коридорите на телевизията се шушука, че хубавицата може и да е бременна. Напоследък често ѝ ставало лошо, няколко пъти се налагало да отсъства от работа, забелязвали се и първите зачатъци на подозрително коремче.

Дали Лора наистина е бременна, ще се разбере скоро. Тя е доста слаба, така че ако носи бебе в утробата си, до броени седмици ще си проличи. Чаровната брюнетка има 10-годишна дъщеря от предишна връзка, но винаги е искала още едно дете.

Богаташът Лазгин гони 40-те и вече сериозно напира за наследник. Той е от сирийски произход - в неговата фамилия съществува неписано правило жените да раждат много деца. Брат му Ариф има един син и три щерки от съпругата си Жасмина – бивша асистентка в предаването „Сделка или не“. Хубавата блондинка забременява през година-две, така че Лазгин досега изоставаше от родствениците си. Време му е обаче да навакса, категорични са хора от обкръжението му.

Маджид имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – Христина. Богаташът и гимнастичката ту се събираха, ту се разделяха, но последната им разлъка се оказа окончателна. Не е известно дали тя има нов човек до себе си. Дългокраката красавица така и не случи на подходящ мъж и в момента работи като масажистка. За това я издаде най-добрата ѝ приятелка – фолк певицата Алисия, която я похвали и препоръча услугите ѝ на последователите си в социалната мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай