Шок! Гаф в първите минути на "Денсинг старс"

Какво се случи

Шок! Гаф в първите минути на "Денсинг старс" | StandartNews.com

Виктор Стоянов сътвори първия гаф в предаването "Денсинг Старс", което започна тази вечер.

Ергенът, който не харесва този си прякор, се пльосна по дупе още в първите секунди на фокстрота, който изпълни с партньорката си Михаела, пише Hotnews.bg. Въпреки издънката, той продължи храбро напред и изпълни танца без повече видими грешки за непрофесионалистите и заради стоицизма си бе похвален от журито, включително Илиана Раева, която даде 6 точки на Стоянов. Толкова двигнаха и семейство Папкала, докато Галена Великова оцени едва с 4 точки Стоянов.

"Преби се на куче, горкияТ", коментира зрител. "Като за първи танц беше доста скован, но със сигурност ще става по-добър с времето. Харесвам го и му стискам палци!", коментира друг на Фейсбук страницата на предаването. Всички обаче са категорични, че този сезон танцът е намален драстично и не трае дори 40 секунди.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vikos
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си------ https://shout.to/testa

Откажи