Седмичен хороскоп. Много пари за 3 зодии, а друга я чакат куп изненади

Ето какво да очакват зодиите в следващите дни

Седмичен хороскоп. Много пари за 3 зодии, а друга я чакат куп изненади | StandartNews.com

Овен

Силите ви са достатъчно за разлика от концентрацията. Успеете ли да подредите задачите си, не само ще ги осъществите, но и ще намерите подходящи сътрудници за съвместна дейност.

Телец

Постарайте се да не пренасяте служебните проблеми у дома и обратно. Събитията ще са разнообразни. Много е вероятно да получите допълнителни приходи, но не от основния ви източник, а от хобито или друг ваш скрит талант.

Близнаци

Прагматичния ви подход, организаторски талант, умение да представите разбираемо идеите си и силната интуиция са фактори, благодарение на които ще повишите приходите си.

Рак

Творческият ви потенциал е силен и ще може да участвате активно в изпълнението на текущи екипни проекти. Обстановката ще е динамична, а на моменти прекалено бързите промени ще са изтощителни.

Лъв

Бързите ви реакции, комуникативните ви умения и структурираната ви мисъл ще са в основата на лидерските ви качества, с които ще може да привлечете вниманието. Новаторските ви идеи ще получат одобрение и ще можете да подобрите финансовото си положение.

Дева

Правете си плановете ден за ден, съобразявайки се с реалната обстановка. Ще се налага да променяте вида на изпълняваните дейности и да използвате нови или нестандартни методи на работа, но това не бива да ви безпокои.

Везни

Приятни и различни по характер събития ще поддържат устойчиво прекрасното ви настроение. Ще се отразят положително на въображението, работоспособността и личното ви излъчване. Ще си осигурите необходимата подкрепа от хората от обкръжението ви, които ще са готови да ви съдействат във всеки момент.

Скорпион

Интуицията ви е силна и без да сте си го поставили за цел ще усещате настроението на околните на подсъзнателно ниво. Подобна ситуация е нож с две остриета. От една страна ще знаете какви реакции да очаквате, но чуждите грижи може да ви се отразят натоварващо.

Стрелец

Започнете периода с дейности, които ви харесват и ви носят удовлетворение. Осигурявайки си стабилно добро настроение, ще успеете да се справите ефективно и с дейностите, които не са ви особено приятни, а такива винаги има.

Козирог

Ще се наложи да осъществите няколко кратки служебни пътувания. Професионалните контакти ще са интензивни, но няма да ви затруднят. Умението ви да контролирате емоциите ще е в основата на ефективните взаимоотношения с останалите колеги. Не им позволявайте обаче да навлизат в територията ви, защото може да се опитат да ви манипулират.

Водолей

Физическото и емоционалното ви състояние ще са стабилни и в синхрон. Каквито и да са намеренията ви, ще успеете да ги осъществите, привличайки към себе си подходящи съмишленици. Подкрепата им ще ви е необходима и ще я получите, но не бива да очаквате от тях повече, отколкото могат да постигнат.

Риби

Изненадите ще ви преследват буквално на всяка крачка. Емоциите ще са интензивни, но и вдъхновяващи. Напрежението на моменти ще се покачва, а събитията ще са впечатляващи. Структурирайте целите си и ги осъществявайте стъпка по стъпка, пише az-jenata.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай