Ретроградният Меркурий почна. Телецът ще преобърне света

В този период на преден план е пестеливостта и преосмисляне навиците за харчене

Ретроградният Меркурий почна. Телецът ще преобърне света | StandartNews.com

Първият за годината ретрограден Меркурий е вече факт и ще промени съдбите на много хора. На 21 април планетата попадна в знака Телец, за да остане там до 15 май. Тъй като е свързана основно с комуникацията, не е изключено на мнозина да не им върви в общуването с хората.

ВИЖ ОЩЕ: На кои зодии помага ретроградният Меркурий

Астрологичният транзит причинява масова истерия и колкото и да сме подготвени за него, все ще ни изненада с нещо, пише сайтът „Новото познание”.

ВИЖ ОЩЕ: Да се плашим ли от ретроградния Меркурий? Пазете едно - парите

Очакват ни объркани планове, конфликти с близките и колегите, изпуснати срокове и време, в което няма как да си правим планове. Причината е, че сметките ни винаги ще излязат криви!

Както миналата, така и тази година, ще бъдем свидетели на цели четири пъти ретрограден Меркурий.

ВИЖ ОЩЕ: Три зодии пируват по време на ретроградния Меркурий

Според астролога Лиза Стардъст, първите три ще бъдат в земни знаци, което ще има отражение върху хороскопите им, за разлика от последния. Тогава планетата ще се движи от Козирог до Стрелец.

Какво още да очаквате от априлския ретрограден Меркурий?

„Общата тема е да ни подтикне да намерим по-добри начини да спестим пари и да прегърнем самочувствието си“, казва специалистът за влиянието на ретроградната планета над представителите на зодиака.

Това, че Меркурий влезе в Телец, ще накара родените под знака да предизвикат себе си и да излязат от добре познатите граници на своя комфорт.

Това ще доведе до много свежи идеи, но те трябва да бъдат реализирани след края на ретроградния период.

Ретроградният Меркурий е известен с това, че управлява процесите на протичане на информация, причинява комуникационни проблеми и технологични повреди.

В този период на преден план е пестеливостта и преосмисляне навиците за харчене. Добре е да се направи равносметка и по отношение на личния любовен живот и в отношенията с приятели и членове на семейството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай