Ретроградният Меркурий ни побърква! Думите раняват

Ето как да се предпазите от вредното му въздействие

Ретроградният Меркурий ни побърква! Думите раняват | StandartNews.com

Доста сложни и напрегнати до края на април вещаят астролозите. Всичко ще е с главата надолу. А думите буквално ще раняват.

Причината е в Меркурий, който ще бъде ретрограден до 25-о число. 

Ретроградният Меркурий в Овен пречи да слушате какво ви говорят, както и да правите компромиси. Влиянието на Овен означава, че типичните капани на планетата ще бъдат още по-трудни за избягване, казва астрологът Виктория Маринова.

„Опитайте се да подбирате внимателно думите си, за да не нараните чувствата на другите. Това е време, в което думите могат да бъдат изтълкувани погрешно. Транспортните предизвикателства също са често срещани – изпуснати влакове и изпуснати полети са възможни. Както и технически предизвикателства – счупени телефони, изтрити документи, неработещ интернет, са изключително често срещани по време на ретрограден Меркурий. И те ще ви вбесяват много повече от нормалното заради марсовия знак, където се намира Меркурий“, обяснява тя. 

Основното послание за този ретрограден Меркурий е да мислите, преди да говорите или да действате. Ретрограден Меркурий в Овен ще тества способността ни да запазим спокойствие в най-трудните ситуации. 

Не бързайте да поемате нови отговорности, довършете минали задачи, новите ще почакат. Избягвайте директните конфликти и наблюдавайте развитието на ситуацията отстрани. 

Ситуацията ще стане по-ясна, след като Меркурий излезе от ретроградната фаза на движение на 25 април. Тогава се спира на 15° 59' в Овен, преди да стане директен на 27 април. Но въпреки това, ако планирате покупка на нов телефон, лаптоп или автомобил, ще е добре да изчакате поне още седмица, за да излезе планетата от сянката на ретроградие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай