Правилно комбиниране на дрехи с обувки – модни тенденции

Всичко зависи от сезона и мястото, което сте предвидили да посетите

Правилно комбиниране на дрехи с обувки – модни тенденции | StandartNews.com

За да създадете модерен външен вид през 2021г., трябва да се научите как правилно да съчетавате тоалета с обувките. В тази статия ще ви разкажем как да правилно да комбинирате дрехите с обувките, като вземете предвид модерните дрехи.

Къса пола - когато обувате обувки с токчета под къса пола, бъдете внимателни. Те подхождат само на визия, предназначена за офиса или бизнес ангажимент. В ежедневието си можете да съчетаете късата пола със сандали, маратонки, ботуши, кецове. Всичко зависи от сезона и мястото, което сте предвидили да посетите.

Дълга рокля – намирането на подходящи обувки, които да се съчетаят перфектно с дълга рокля, се оказва доста трудно предизвикателство за повечето дами. Специално за вас сме подбрали няколко съвета от стилисти, които да ви помогнат в избора на идеалните дамски обувки.

  • Ежедневен стил – ако искате да запазите ежедневния си  стил, комбинирайте дългата рокля със спортни обувки.
  • Спортна рокля – комбинирайте с нормални кецове или кецове с груба подметка. Всичко зависи от това, как се чувствате вие.
  • Дънкова рокля – подхожда си идеално със сандали или маратонки
  • Права рокля в морски стил – съчетайте с нежни и елегантни обувки на висок ток.

Панталони чинос –  последния писък на модата. Универсален модел, който си подхожда идеално с обувки на висок ток. Но освен с токове, чиносът се комбинира добре и с маратонки, сандали и мокасини.

Къси панталонки – обувките за къси панталонки, се избират според стила и материята на дрехите. Съвременната мода, позволява маратонките да бъдат най-универсалният вид обувки, което в никакъв случай не е грешка, ако изберете като вариант. Ако носите кожени къси панталонки, комбинирайте със сандали на висок ток. Ако предпочетете дънковата материя, съчетайте със сандали на равна подметка.

Това са най-разпространените видове дрехи, при които дамите изпитват затруднения със съчетаването им с обувки. Представихме ви най-модерните комбинации за 2021г. Следвайте съветите ни и винаги ще бъдете в крак с модата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай