Поредна драма с Кейт. Разследва се болницата, в която беше тя

Здравният министър на Великобритания Мария Коулфийлд коментира ситуацията

Поредна драма с Кейт. Разследва се болницата, в която беше тя | StandartNews.com

Драмата околко Кейт Мидълтън не спира. Източници на „Асошиейтед прес“ съобщават, че болницата, в която принцесата на Уелс претърпя коремна операция, се разследва за злоупотреба с личните данни на Мидълтън. Според данните „най-малко един служител се е опитал да отвори досието на пациентката“.

„Потвърждаваме, че получихме доклад за злоупотреба с личните данни и проверяваме информацията“, заявиха от службата на комисаря по информацията.

Тайният син на Чарлз със смайващи думи за Кейт

Таблоидът „Дейли мирър“ съобщава, че най-малко един човек се е опитал да разгледа досието на Кейт Мидълтън докато тя е била пациент на болницата през януари. От двореца Кенсингтън заявиха, че разследването е „в ръцете на клиниката“. От болницата не отговарят на запитванията на „Асошиейтед прес“.

Здравният министър на Великобритания Мария Коулфийлд обяви, че и полицията е уведомена за разследването. „Дали ще предприемат действия, зависи изцяло от тях“, каза тя.

Мълния от Лондон! Принцеса Кейт е в болница, оперирана е

„Човек може да си навлече много сериозни проблеми за разглеждане на медицински досиета, които не би трябвало да разглежда“, каза още министърът в интервю.

Кейт Мидълтън преминава през труден период от ПР гледна точка. Първо стана ясно, че нейна снимка с децата, публикувана за 8 март, е била ретуширана. Заради несъответствията, кадърът беше свален от водещи фотографски агенции по цял свят. Това доведе до най-различни конспиративни теории за здравословното състояние на принцесата и къде е тя.

По-късно втори кадър, отново заснет от Кейт Мидълтън, беше посочен като манипулиран.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай