Първа изповед на Неделя Щонова след победата! Кое я притеснило най-много

Хореографията най-много учудила и затруднила именитата докторка

Първа изповед на Неделя Щонова след победата! Кое я притеснило най-много | StandartNews.com

Източник: бТВ

Още не осъзнавам какво точно се е случило. Наско създаваше хореографии тип вселени и успяваше по някакъв начин така да ги адаптира към мен, че да мога да се справя с всичко. Това сподели тази сутрин пред бТВ д-р Неделя Щонова, която снощи, заедно с Наско Месечков, спечели по грандиозен начин финала на танцовото шоу "Денсинг старс".

В началото, когато за първи път го видях, той ме попита какво отношение имам към сложната танцова хореография.

Аз първоначално се зачудих защо трябва да правим нещо толкова сложно, след като има и по-приемливи хореографии, в които да сме по-сигурни, но Наско ми обясни, че прави това от уважение към хората.

През цялото време в шоуто беше някаква магия. Създадохме чудесни приятелства с останалите двойки, които бяха невероятни всичките. Тази година има изключително силен каст, конкуренцията беше страхотна. А всички ние заедно сме се смели, забавлявали, толкова прекрасни отношения имаше с всички вътре във формата, сподели още с вълнение д-р Щонова.

"Не знам откъде черпя енергия, честно. За тези три месеца получих толкова много прекрасни коментари. Истината е, че три пъти отказах да вляза в този формат. Накрая се съгласих, защото исках да вдъхновя хората, да уважават дара, който им е даден. Мисията е изпълнена! Цяла нощ не съм спала, за да чета коментарите. Вълнението е невероятно! Не само през медицината можеш да докоснеш хората, но и през танца, през изкуството. Беше невероятно приключение. Искам да изразя своя респект към всички участници, към публиката, към хората, добави още чаровната д-р Щонова.

Истината е, че всеки един в този формат заслужаваше да победи. Не знаете колко струва всичко това, през какви болки минаваме - емоционални и физически. А относно хореографиите - имахме много съдържателни стъпки в хореографиите. Гледахме да бъде двойка на сцената, на просто спектакъл на сцената. Такъв стремеж имах - да има флуидност, отношения, емоция, сподели и не по-малко развълнуваният Наско Месечков.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
9 Коментара
Нагласена работа
преди 2 месеца

Победителят е Дара, а второ място за Ивет. Щонова да даде купата на Дара.

Откажи
Наталия Илкова
преди 2 месеца

Да върне наградата!

Откажи
Да върне награда -де толкова акъл
преди 2 месеца

не я понасям тая нахалница, това е срам за шоуто-да се продават така отвратително

Откажи
Наталия Илкова
преди 2 месеца

Коментар от социлните мрежи, който напълно изразява реалността: Що за унижение за зрителя беше това. Три месеца търпяхме това сладникаво и лигаво присъствие, този лъжовен образ, това психаделично летене и подскачане и накрая даже и финала взеха. Какво послание е това. Каква измама. Достоен човек нямаше да приеме незаслужената награда. Уроците по непочтеност дават житейски опит, но не помагат. Жалко!

Откажи
Няма прекрасен коментар
преди 2 месеца

Не съм чел прекрасен коментар за Щонова. Щонова е нахална и бездарна, а Месечков-посредствен. Да въртиш я над главата си,тя да се разчеква-това ли са критериите.Виктор беше сто пъти по-добър от нея. Ама нали е нагласено и платено първото място.. Трябваше да победят талантливи момичета и момчета, а не жени на преклонна възраст.Победата е от съжаление......, ама тя не може да се усети.

Откажи