Падна тайната! Кои са звездите, които ще изгреят в "Капките"

Всички имена

Падна тайната! Кои са звездите, които ще изгреят в "Капките" | StandartNews.com

На 19 февруари стартира новия сезон на "Като две капки вода", а от продукцията крият упорито кои са новите участници

Засега са издали единствено състава на журито и водещите. Ние вече споменахме няколко имена, които ще са сред участниците, но сега идва ред да покажем и пълния списък на звездните участници. 

Няма никаква изненада по отношение на водещите. И тази година с тази задача са се нагърбили Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. Към втръсналото жури в състав Фънки, Хилда Казасян и Веско Маринов ще се присъедини и поп звездата Любо Киров, на който зрителите възлагат големи надежди за разнообразие в шоуто. 

Джулиана Гани

Мария

Но кои са участниците?! Вече писахме, че сред звездните участници ще са силиконката Джулиана Гани и фолк певицата Мария. Сега ще ви издадем още култови лица, които са подписали договор за участие в новия сезон на "Капките". 

Панайот Панайотов

Естрадната звезда Панайот Панайотов ще покаже на какво е способен и ще напомни отново за себе си. С участието си в "Капките" се надява да засили интереса към себе си и да започне да ходи по-често по концерти. 

Иво Аръков

Тази година в шоуто влизат двама от мъжките секссимволи на България. Това са актьорите Иво Аръков и Владимир Зомбори. Жените със сигурност ще имат повод да гледат и отсега стискат палци любимите мъже на България да имат по-разголени образи, за да покажат стегнатите си тела.

Владимир Зомбори

 

Наско от Б.Т.Р.  много пъти е имитиран в "Като две капки вода", но едва сега се осмелява самият той да влезе в тази роля и да имитира свои колеги. Получавал е покани и в предишни сезони, но едва сега намира време и смелост. А фенките му нямат търпение да го видят в образа на някоя от секси звездите, например Джей Ло или Шакира. 

Християна Лоизу 

Певицата Християна Лоизу пък ще е от пеещите участници и със сигурност на нея ще дадат все пеещи изпълнители, защото това е нейната сила. Ще ви издадем и още едно име - актрисата Елена Атанасова, която познаваме добре от сериала "Ол инклузив". 

Елена Атанасова

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай