Обрат с Кейт след операцията

Какво става на Острова

Обрат с Кейт след операцията | StandartNews.com

Принцесата на Уелс не се е появявала на публични места от Коледа, след като си взе отпуск след коремна операция. Дворецът Кенсингтън, който заяви, че тя ще се върне към публичните си задължения след Великден, не потвърди, че тя ще присъства на церемонията Trooping the Colour на 8 юни, както се твърдеше.

Мистерия в Бъкингам! Чарлз пропуска важно събитие

Министерството на отбраната актуализира уебсайта си, след като по-рано твърдеше, че принцесата на Уелс ще присъства на Trooping the Colour това лято.

Кейт Мидълтън се появи! Уникална снимка

Армията не е поискала одобрение от двореца Кенсингтън, преди да обяви, че тя ще присъства на събитието на 8 юни в текст на своя уебсайт. Сега името ѝ е премахнато от описанието на събитието, информира "Вести".

Бъкингам най-после проговори! Истината за Кейт Мидълтън

42-годишната бъдеща кралица не е виждана по официални причини от края на декември, когато беше заснета на разходка по Коледа с други членове на кралското семейство в Сандрингам, Норфолк.

Големи промени в кралското семейство. Подобни неща за първи път се случват

На 16 януари тя беше приета в Лондонската клиника - частната болница, в която кралят се лекуваше от увеличена простата - за планирана коремна операция. Дворецът вече заяви, че принцесата ще се върне към публичните си задължения едва след Великден.

Нова тревога в Бъкингам, какво става с кралица Камила

Съобщението за планираната ѝ поява на церемонията Trooping the Colour беше изненадващо и не беше ясно дали това ще бъде първата ѝ официална поява след операцията. Дворецът Кенсингтън не е потвърдил присъствието ѝ.

В Бъкингам ври и кипи! Чарлз с таен план за Уилям, но какво следва за Хари

Това лято ще има три сесии на Trooping the Colour - първоначално на уебсайта на събитието беше посочено, че първата ще бъде разгледана от генерал-майор Джеймс Баудър на 1 юни, втората - от принцесата на Уелс на 8 юни, а третата - от краля на 15 юни.

Около 1 400 войници от Домакинската дивизия и Кралската конна артилерия ще дефилират на Horse Guards Parade.

Освен Кейт, има несигурност за здравето на 75-годишния крал Чарлз, който се лекува от рак и също трябваше да присъства на събитието на 15 юни, според по-ранната версия на сайта на МО.

Приема се, че служителите на двореца продължават да планират големите кралски събития, като същевременно остават гъвкави с оглед на здравето на кралските особи.

В социалните медии се появиха спекулации относно здравето на принцесата.

Дворецът обаче заяви само, че операцията ѝ не е свързана с рак и че тя желае личната ѝ медицинска информация да остане поверителна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи