Големи промени в кралското семейство. Подобни неща за първи път се случват

Важен момент за кралските особи

Големи промени в кралското семейство. Подобни неща за първи път се случват | StandartNews.com

Крал Чарлз реши да сподели публично както диагнозата си рак, така и процедурите на простатата, на които се подложи по-рано през годината. Надеждата му бе да бъде прозрачен и да повиши осведомеността на обществото относно здравните проблеми.

Промяна в начина, по който кралското семейство показва емоции - така характеризира Хана Фернандо от списание Women & Home случващото се в последните два месеца. "Имам чувството, че това важен момент, истинска промяна за кралските особи. Виждаме различно ниво на емоция."

Нова тревога в Бъкингам, какво става с кралица Камила

Бъкингамският дворец например сподели видеоклип на крал Чарлз, който отваря картичките с пожелания за здравето му и се просълзява от милите съобщения, които е получил. През отминалата седмица пък принц Уилям се извини с "Лични причини" за отсъствието си от възпоменателната служба за покойния гръцки крал Константинос.

"Виждаме как Уилям се оттегля от кралските задължения, виждаме различни неща, които никога не са се случвали по време на управлението на кралицата, подобна емоция и такива чувства преди са изразявани скрито от общественото внимание," допълва Фернандо пред Express, пише lifestyle.bg.

На този фон за момента поведението на принца и принцесата на Уелс е малко по-дистанцирано, макар че и Кейт Мидълтън разкри здравословните си проблеми с поданиците си без да дава излишни подробности. Дали тя и съпругът й ще решат да следват откритата линия на поведение на крал Чарлз?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кольо
преди 1 месец

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства, разбрах за това тук:---- https://use.my/medline

Откажи