Бъкингам най-после проговори! Истината за Кейт Мидълтън

Говорител на принцесата даде подробности за здравето й

Бъкингам най-после проговори! Истината за Кейт Мидълтън | StandartNews.com

Мистерията падна. Загадъчното изчезване на съпругата на британския престолонаследник, което разпали фантазиите на феновете на конспирациите, вече има своето обяснение. Кралският двор проговори.

Причината е, че от известно време почитателите на Кейт Мидълтън не спират да излагат теории за нейното тежко заболяване, евентуална кома, развод с принц Уилям и дори побои, пише The New York Times, цитиран от БЛИЦ.

Пресата също се включи в обсъждането на продължителното мълчание на принцесата. Два месеца тя не се е появявала публично, не е правила изявления и не е публикувала снимки или видеоклипове в социалните мрежи.

Подобно нещо не се е случвало до този момент. Съпругата на принц Уилям винаги е говорила открито за здравословните си проблеми и дори след раждането на всяко едно от децата си веднага се появяваше пред фотографите.

Мистерията се засилва и от факта, че от двореца не дават почти никаква информация за състоянието на принцесата. Единствената официална версия е, че Мидълтън се възстановява след неочакваната коремна операция.

След страшните мълви за случващото се със съпругата на бъдещия престолонаследник, от двореца Кенсингтън решиха да нарушат мълчанието по темата и отрекоха всички слухове за мистериозното изчезване на Катрин, пише People.

Говорителят на Мидълтън заяви, че времето и причините за нейното отсъствие са били обявени още през януари, когато тя е била изписана от болницата.

"От самото начало дадохме да се разбере, че принцесата на Уелс няма да се върне до Великден. Дворецът Кенсингтън ще обяви, когато се случи нещо значимо", посочи той.

И определи състоянието на принцесата като добро.

Това е второто изявление от двореца относно слуховете за болестта на Кейт Мидълтън. В началото на февруари говорител подчерта, че твърденията, че тя е в кома, не отговарят на истината.

"Това е фундаментална, абсолютна измислица и аз все още се изразявам учтиво", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай