Нова поднесе голяма изненада, важно решение за Андре Токев

Токев бе осъден за шофиране след употреба на алкохол, заради което лежа в затвора

Нова поднесе голяма изненада, важно решение за Андре Токев | StandartNews.com

Шеф Андре Токев е реабилитиран от Нова телевизия след присъдата за шофиране след употреба на алкохол, заради която той лежа в затвора. Кулинарният гуру се завръща на екран в „Хелс Кичън” рамо до рамо с колегите си от първите сезони на „Мастършеф” Виктор Ангелов и Петър Михалчев. Епизодите с участието на култовата тройка ще се излъчат следващата седмица, съобщиха от телевизията.

Феновете на кулинарните формати са във възторг от идеята на Нова телевизия да събере на екран тримата големи в бранша – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев. „Уикенд” първи съобщи за това още преди два месеца, когато Михалчев публикува снимка от снимачния процес в „Кухнята на ада”. В сряда телевизията потвърди новината – кулинарните „тенори”, както ги нарекоха в Нова, се завръщат заедно на екран, само че не в „Мастършеф”, а в „Хелс Китчън”. Те ще се изправят срещу 8 нови готвачи, които ще се борят за място във формата. По този начин Нова събира най-големите кулинарни звезди в родния ефир – тримата от „Мастършеф” плюс колегата им шеф Иван Манчев, който раздава кулинарно правосъдие в „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”. По ирония на съдбата трима от четиримата стават популярни в конкурентната бТВ, която обаче ги изпусна.

„Кухнята на ада” тази година е доста по-различна в сравнение с преди. Не само че включи още шеф готвачи, освен основния водещ Виктор Ангелов, но е и доста по-забавна. Шеф Ангелов крещи все по-малко и все повече се смее и шегува, в действие е включен звезден отбор, който забавлява с чувство за хумор и интересни игри, а сега се дава шанс и на нови участници да влязат в играта в движение. По този начин, освен традиционната аудитория на предаването, пред екраните се събират и нови групи зрители. В бТВ пък отдавна обявиха кастинг за нов сезон на „Мастършеф”, който обаче скоро няма да види бял свят. Телевизията все още не знае кого ще вкара в новото си жури, след като изгуби и Токев, и Михалчев, а последната им ракета-носител – Силвена Роу, напоследък също се увърта около Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай