Нов живот за Маги от „Ергенът”. Подарък запали мрежата

Всички питат кой е новата любов на Томова

Нов живот за Маги от „Ергенът”. Подарък запали мрежата | StandartNews.com

Нов живот за Маги от „Ергенът”, която заедно с младата майка Надежда, останаха зарязани в имението на любовта без Алек Младенов да избере една от тях. Бизнесменът се раздели с двете дами без да ги погледне в очите, изпращайки им видеообръщение. По-късно Алек заяви, че е бил влюбен в нито една от момите в шоуто, спи спокойно, защото съвестта му е чиста.

Оказа се, че и Маги, която прие крайно драматично зарязването й от Алек, също не страда дълго време. Тя даде знак в мрежата, че е срещнала любовта.

Магдалена Томова публикува снимки, които показват, че е получила невероятен подарък – много скъпа кола, опакована с панделка.

Маги публикува видео в социалните мрежи, в което се вижда скъпаркото возило с панделка и балони във формата на сърце. Върху кожения салон има и красив букет с рози, декорирани с буквата "М".

Във видеото отлъчената от Алек Младенов дама не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси. Кой е мистериозният и щедър любовник.

Близки до Томова издават, че от известно време излиза с доста заможен господин, значително по-възрастен от нея. Видимо Маги е щастлива и дори се радва, че "Ергенът" свърши по този начин, тъй като всички негативи обра Алек.

„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца на бял кон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай