Невероятно откритие! Неподозирани възможности на човешката ДНК

Тя може да променя света. Вижте как

Невероятно откритие! Неподозирани възможности на човешката ДНК | StandartNews.com

Неподозирани възможности на човешката ДНК откриха учени в три различни проучвания. Установено е, че човешката ДНК се влияе от емоциите.

В първото проучване човешка ДНК, запечатана в контейнер, била поставена до изпитвания субект. След това учените дали на участниците емоционален стимул и тези емоции оказали влияние върху намиращата се в запечатания контейнер ДНК. При отрицателни емоции тя се стегнала, а при положителни емоции се отпуснала, пише сайтът „Новото познание”.

Това означава, че човешките емоции могат да оформят света около нас. Не само нашите мисли и чувства към света, но и самият свят.

Във второто проучване учените изследвали взети от участниците бели кръвни телца с ДНК. Те поставили белите кръвни телца в различно помещение от това на участниците.

След това им показали видеоклип, който генерирал в тях различни емоции. Белите кръвни телца и ДНК-пробата в другата стая реагирали и на тази емоционална промяна. В същия момент ДНК показала идентични отговори. Не е имало никакво забавяне или време за предаване. Промените в ДНК ставали в пълен синхрон с емоционалните промени на участниците.

След това учените искали да проверят докъде могат да доведат експеримента и отдалечили участниците от ДНК-пробата.

Но дори и на 50 километра разстояние резултатите били същите – ДНК се променяла едновременно с участника – без никакво закъснение във времето.

При трето проучване учените наблюдавали влиянието на ДНК върху нашия физически свят. Те експериментирали с фотоните, които оформят света около нас и ги сложили във вакуум, където техните места били напълно случайни. След това учените вмъкнали и човешка ДНК и установили, че фотоните започнали да следват геометрията на човешката ДНК. Това означава, че човешката ДНК може да оформя поведението на светлинните фотони, които съставят света край нас.

Изводите от проучването са зашеметяващи.

Първото проучване показва, че човешките емоции оказват влияния, които не се подчиняват на конвенционалните закони на физиката. Второто изследване показва, че ДНК и участникът реагират едновременно.

Това означава, че ДНК комуникира с човека извън пространството и времето. Третото проучване потвърждава, че ДНК формира фотоните, а заедно с тях обкръжаващата ни среда.

Така учените стигат до извода, че човешките емоции влияят на нашата ДНК, а нашата ДНК оформя свят около нас. Тоест нашите емоции могат физически да променят света около нас. Така става ясно, че хората не само могат да контролират света, но и да го променят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай