Най-сетне! Кейт се показа след операцията (СНИМКИ)

Последната публична поява на принцесата беше на коледната меса на кралското семейство

Най-сетне! Кейт се показа след операцията (СНИМКИ) | StandartNews.com

Почти два месеца след коремната ѝ операция, дворецът Кенсингтън публикува в неделя първата официална снимка на принцеса Кейт в социалните мрежи, като благодари на обществеността за подкрепата, предаде АФП.

Седнала на градински стол и облечена в дънки, пуловер и тъмно яке, снимката показва принцесата на Уелс усмихната, заобиколена от трите си деца - Джордж, Шарлот и Луи, които се смеят.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Families (@coutureandroyals)

 

Снимката е направена от принц Уилям, според придружаващия я надпис, отбелязва БГНЕС.

"Благодаря ви за непрестанните добри пожелания и подкрепа през последните два месеца. Пожелавам на всички много щастлив Ден на майката", който се празнува във Великобритания на 10 март, се казва в краткото послание, подписано с "C" (за Катрин).

В изявление на двореца се казва, че снимката е направена "в Уиндзор по-рано тази седмица".

Кейт и Уилям се завърнаха! Отпразнуваха 8 март

Последната публична поява на принцесата беше на коледната меса на кралското семейство в Сандрингам.

Семейната снимка е първото официално изображение на Кейт, публикувано от кралското семейство, откакто тя беше приета в болница на 16 януари за коремна операция.

Нов проблем за Бъкингам. Какво става с чичото на Кейт

Тогава дворецът Кенсингтън заяви, че принцесата няма да възобнови официалните си дейности преди Великден, и оттогава тя остана почти невидима, което предизвика спекулации и въпроси за здравословното ѝ състояние.

Само едно изображение изтече в американските медии за знаменитости в началото на март: снимка на Кейт, с тъмни слънчеви очила, седнала в кола, управлявана от майка ѝ.

Какво става в Бъкингам? Уилям проговори за Кейт

Британската преса, която обожава принцесата на Уелс и двойката, която тя образува с Уилям, не публикува снимката, тъй като дворецът Кенсингтън ги помоли да уважават личното ѝ пространство, докато тя се възстановява.

Но дори мощната таблоидна преса наскоро разкритикува липсата на прозрачност около състоянието на Кейт, по същото време, когато крал Чарлз III публично призна, че има рак.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай