Какво става в Бъкингам? Уилям проговори за Кейт

Относно здравословното й състояние

Какво става в Бъкингам? Уилям проговори за Кейт | StandartNews.com

Тази седмица Кейт Мидълтън бе снимана от фотографи за пръв път от Коледа. Заради претърпяната коремна операция през януари тя отложи всички свои официални ангажименти, а по информация на двореца трябва да се завърне към тях покрай Великден. Сега обаче се оказва, че това не е съвсем сигурно, което доведе до поредните спекулации за здравословното й състояние.

Обрат с Кейт след операцията

Този път подозренията са породени от Министерството на отбраната на Обединеното кралство. Тази седмица те пуснаха в продажба билетите за традиционния парад Trooping the Color, който се организира от Бъкингамския дворец и конната гвардия. Участие взимат и военновъздушните сили на страната. Това е и парадът, с който се отбелязва рождения ден на монарха.

Какво планира Хари за Чарлз

Според първоначално изнесената информация, желаещите да си купят билети ще могат да видят на билета на двореца Кейт Мидълтън на 8 юни и крал Чарлз на 15 юни. Всички бяха въодушевени, че принцесата и краля ще се завърнат към обичайните си дейности след здравословните неволи, но след това се появиха и притеснения, че на съпругата на принц Уилям явно ще й трябва доста време, за да се възстанови.

А впоследствие се оказа, че присъствието й на военния парад не е окончателно потвърдено от двореца Кенсингтън. И няколко часа по-късно нейното име бе свалено от списъка с присъстващите кралски особи и на този етап очевидно тя няма да бъде част от събитието. Присъствието на крал Чарлз продължава да фигурира в програмата, пише lifestyle.bg.

Освен като съпруга на бъдещия британски крал, тя има важна роля и на полковник от ирландската гвардия. Но изглежда здравословното й състояние няма да позволи този път да я изпълни и да застане пред войската.

На фона на многобройните конспиративни теории от последните седмици, наскоро от двореца Кенсингтън потвърдиха, че през януари са изяснили сроковете за възстановяване на принцесата на Уелс и те все още са в сила. А кралски източник потвърждава пред CNN, че тя "продължава да се справя добре".

Междувременно друг източник, този път от името на принц Уилям, също коментира отсъствието на Кейт Мидълтън и предположенията за здравословното й състояние. Той заяви, че принцът е фокусиран върху своята работа, а не върху това какво се пише в социалните мрежи. Затова и от двореца не смятат за необходимо да дават допълнителни коментари и да отговарят на цялата тази "лудост", пише Daily Mail.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи