Нов проблем за Бъкингам. Какво става с чичото на Кейт

Кралското семейство на Великобритания определено не е в най-добрия си период

Нов проблем за Бъкингам. Какво става с чичото на Кейт | StandartNews.com

Нов проблем за кралското семейство. Чичото на Кейт Мидълтън влиза в Celebrity Big Brother (форматът в България се нарича ВИП Брадър) едва ли е посрещната ласкаво в Бъкингамския дворец. Гари Голдсмит е брат на майката на Кейт Керъл Мидълтън.

На този фон новината, че чичото на Кейт Мидълтън влиза в Celebrity Big Brother (форматът в България се нарича ВИП Брадър) едва ли е посрещната ласкаво в Бъкингамския дворец. Гари Голдсмит е брат на майката на Кейт Керъл Мидълтън.

58-годишният бизнесмен обаче обеща, че няма да причинява никакво безпокойство на семейството с участието си в риалитито, особено предвид състоянието на племенницата си.

"Говорих с Керъл, за да изпратя поздрави, и поговорихме за Кейт", казва той пред The Sun. "Ситуацията в момента е доста стресова. Така че последното нещо, което ще направя, е да внасям допълнителен стрес."

По време на първия епизод на Celebrity Big Brother Голдсмит трябваше да отговори на въпрос на друг участник дали му е позволено да обсъжда кралското семейство. "Мога да изразя мнението си по всеки въпрос, стига на гърдите ми да не играе червената точка на лазерен мерник", пошегува се той, пише lifestyle.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай