Много късмет за 3 зодии през уикенда

Вижте дали сте сред тях!

Много късмет за 3 зодии през уикенда | StandartNews.com

Този уикенд ще се окаже късметлийски за 3 зодии.

Близнаци

Близнаците, въпреки уикенда, ще имат късмет при решаването на финансови въпроси от всякаква сложност. На първо място, възможна неочаквана и следователно особено приятна печалба, която може да бъде под формата на скъп подарък или новина за увеличение на заплатата, която ще бъде официално потвърдена в началото на следващата работна седмица.

Везни

Везните – но най-вече онези от тях, които наскоро са успели да попаднат в неприятна ситуация – ще бъдат приятно изненадани да открият, че вече нямат повод за притеснение. Най-вероятно под влиянието на звездите всичко ще се реши от само себе си – без никакви усилия от страна на самия човек, което двойно ще зарадва представителите на знака.

Водолей

Водолеите могат да получат приятни новини, които не са очаквали скоро. За всеки от представителите на знака това ще засегне неговата собствена – най-важната за него – сфера на живот, следователно е невъзможно да се назове обща – една за всички – посока, но най-важното е, че помощта ще дойде точно формата, която е необходима сега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
anonemam
преди 2 седмици

da eba artisti

Откажи
Везни
преди 2 седмици

Везни много вярно, наистина, неочаквано помощ от някой! Good luck 🍀 to everyone!

Откажи