Мария Илиева подари гривна на Рачков

Бременната поп звезда изработва аксесоари за приятели

Мария Илиева подари гривна на Рачков | StandartNews.com

Мария Илиева бе ексклузивен гост в „Забраненото шоу на Рачков“. Певицата даде първото си интервю, след като обяви, че е бременна с второто си дете. Тя представи най-новата си песен „Любов“ на сцената на шоуто и с въодушевено настроение се включи в забавните провокации на Рачков.

Бременната поп звезда подари много специална гривна на водещия. Оказа се, че певицата сама изработва аксесоарите, с които приятно изненадва някои от най-близките си хора. Илиева успя да изненада и с още нещо. Тя изпя някои от най-прочутите детски хитове - "Зайченцето бяло", "Хей ръчички, хей ги две", "Зеленчуци, който не яде" и други, като култовата Хабанера от "Кармен", "Горчиво вино" на Веско Маринов, "Ветрове" на Лили Иванова и парче на Софи Маринова.

Тя разкри, че новата й песен е посветена въобще на любовта - към децата, към Бога, към любимия. През цялото време Рачков и Мария разиграваха скеча, в който актьорът се оказва предполагаемият татко на бебето. Така беше избегнат основният въпрос с повишена трудност, който занимава любопитковците и светските хроникьори - кой е мъжът, забременил Илиева. От разговора в шоуто още веднъж стана ясно, че певицата ще ражда през лятото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай