Красавица от "Ергенът" се обиди на Алек, готви отмъщение

Идилията между момичетата и Алек няма да продължи дълго

Красавица от "Ергенът" се обиди на Алек, готви отмъщение | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

За 8 май (тази вечер) Алек е подготвил за петте дами, които продължават в надпреварата за неговото сърце – Надежда, Магдалена, Валерия, Йоана и Надя – един невероятен ден, изпълнен с приключения и положителни емоции в "Ергенът".

„В живота трябва да си упорит, понякога дори да риташ... Да пазиш своя колорит, от пътя си да не залиташ... Но трябва също и да можеш упора здрава да предложиш, защото често случва се светът целият да е на твой гръб.“ С тези думи най-желаният ерген на България ще отправи покана към всички тях да се впуснат в нещо непознато и в същото време изключително завладяващо, съобщава hotnews.bg.

„Подозирам, че нито една от тях не е правила това, което днес ще правим, и се вълнувам да ги видя в такава обстановка“, казва ергенът.

Идилията между момичетата и Алек обаче няма да продължи дълго. Разочарованието на една от тях, че не получава нужното внимание от младия бизнесмен ще внесе смут насред спокойната обстановка, а това неминуемо ще доведе до ответна реакция от страна на Младенов.

Верен на спонтанността си, в края на деня той ще „открадне“ една от дамите, при това съвсем неочаквано за нея, с покана за романтично усамотение под открито небе. Срещата им обаче ще бъде прекъсната от необичаен „гост“, а кой ще бъде той, зрителите ще разберат в "Ергенът".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай